OVER
KOFFIEMACHINE.ORG

Op Koffiemachine.org vind je het beste advies over volautomatische koffiemachines, piston koffiemachines en cupmachines. Welke gezichten zitten er achter de producttests? En hoe komen de reviews tot stand? Kom erachter en doe een Koffiestop op Koffiemachine.org!

Over Koffiemachine.org

MAAK VAN IEDERE DAG EEN WAAR FEEST

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief om thuis fantastische koffie te leren zetten.


KOFFIEMACHINE.ORG: EXPERTS EN AUTEURS

nigel koffiemachine org

Nigel

Oprichter van Koffiemachine.org

Ik test koffiemachines van alle soorten en merken. Op Koffiemachine.org vind je échte tests van échte koffiemachines. Daarnaast vind je informatie en advies over koffie.

Daniela Koffiemachine

Daniela

Koffie-Expert op Koffiemachine.org

Als Italiaanse kan ik je veel vertellen over goede koffie! Met plezier deel ik mijn kennis en ervaring met je. Ook geef ik graag mijn mening over de nieuwste koffiemachines.


LAATSTE PRODUCTTESTS EN ARTIKELEN


OVER KOFFIEMACHINE.ORG PRODUCTTESTS

Koffiemachine.org is een onafhankelijk merk dat koffiemachines van alle soorten, merken en formaten beoordeeld en test. Hiervoor gebruiken we zelf aangekochte apparaten, maar ook toegestuurde machines.

Soms krijgt Koffiemachine.org producten van fabrikanten of winkels toegestuurd. Ook dan beoordelen we de machine altijd onafhankelijk – zonder vooroordeel. Daarnaast krijgen we niet betaald voor het uitvoeren van de producttest.

Zo helpen we jou als lezer aan betere informatie, om een betere keuze te maken. De fabrikant helpen we aan naamsbekendheid voor een specifiek model – een win-win situatie dus!

Ben je een fabrikant of winkel? Lees meer over adverteren.


NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors