Waterfilter kopen? Beste waterfilters

Waterfilter

Waterfilter kopen? Er zijn veel koffiemachines die gebruik maken van een waterfilter. Door het gebruik van een filter heb je geen last meer van een lastige ontkalking procedure. Een waterfilter zorgt ervoor dat jij jouw koffiemachine niet meer hoeft te ontkalken. 98 procent van een kop koffie bestaat uit water. Een goede filter voor het water is dus erg belangrijk.

Op deze pagina laten we je de beste waterfilters zien voor verschillende merken koffiemachines. We sommen de verschillende merken voor je op per koffiemachine merk, zodat je precies weet welke filter je nodig hebt.


Waterfilter koffiemachine

Er zijn veel verschillende waterfilters voor in verschillende koffiemachines. Hieronder vind je een tabel per merk koffiemachine. Zo vind je de juiste waterfilter voor jouw koffiemachine. Zorg ervoor dat je de juiste waterfilter koopt, want anders past de waterfilter niet in je koffiemachine! Dat zou zonde zijn. Klik op het merk en scroll door naar het overzicht waterfilters van dat merk. Daar vind je alle beschikbare waterfilters op de markt!

Waterfilter koffiemachineAantal waterfilters
Jura3
Saeco3
Jura waterfilter

Jura

Jura is een bekend koffiemachine merk. De Jura waterfilters zijn er in verschillende soorten en maten voor verschillende machines. Bekijk hieronder in de tabel het overzicht van alle waterfilters van Jura.

Jura waterfilterPrijs
1. Jura Claris Smart€ 13,99
2. Jura Claris Blue€ 15,00
3. Jura Claris Pro Smart€ 34,79

Jura Claris Smart waterfilter

1. Jura Claris Smart

De Jura Claris Smart waterfilter is geschikt voor alle Jura machines, behalve de A serie en ENA 8 serie. Deze Jura Claris Smart waterfilter haalt kalk, metalen en geur en smaak bedervende stoffen uit het water. Hierdoor smaakt je kopje koffie nog beter. Door de automatische indicator weet je precies wanneer dit Jura filter toe is aan vervanging.


Jura Claris Blue waterfilter

2. Jura Claris Blue

De Jura Claris Blue waterfilter is geschikt voor Jura Impressa C60, Impressa C65, ENA Micro 90, A1, A7, A9, F9 en de GIGA 5. Het filterpatroon plaats je gemakkelijk in het waterreservoir van jouw Jura espressomachine. Je herkent het wanneer de filter in jouw Jura koffiemachine past. Dit herken je aan de blauwe houder in het waterreservoir. Koop hem voordelig als 3 pack zodat je er weer even tegenaan kunt.


Jura Claris Pro Smart

3. Jura Claris Pro Smart

De Jura Claris filter Pro Smart is geschikt voor de Jura WE espressomachines. Door speciale technologie communiceert de Jura waterfilter met jouw WE espressomachine. Zo voert de filter het effectiefst zijn werk uit. Koop in 3 pack voor een voordeligere prijs.


saeco

Saeco

Waterfilters van Saeco zijn wat goedkoper. Deze waterfilters zijn goed om jouw Philips Saeco koffiemachine te onderhouden. Zo hoef je jouw Saeco machine niet meer te ontkalken. Bekijk in onderstaande tabel alle Saeco waterfilters.

Saeco waterfilterPrijs
1. Saeco AquaClean CA6903/22 € 27,99
2. Saeco AquaClean CA6903/10€ 14,99
3. Saeco CA6702/10€ 14,79

Saeco Aquaclean CA6903/22

1. Saeco AquaClean CA6903/22 

De Saeco AquaClean CA6903/22 is geschikt voor Philips EP3100 serie, Philips 4000 serie, Philips 5000 serie, Saeco Incanto, Saeco Picobaristo, Saeco Intelia Deluxe en de Saeco Granbaristo. Met deze filter zet je 1250 kopjes koffie zonder dat je jouw koffiemachine hoeft te ontkalken.


Saeco AquaClean CA6903/10 Waterfilter

2. Saeco AquaClean CA6903/10

De Saeco AquaClean CA6903/10 is geschikt voor Philips EP3100 serie, Philips 4000 serie, Philips 5000 serie, Saeco Incanto, Saeco Picobaristo, Saeco Intelia Deluxe en de Saeco Granbaristo. Het is mogelijk om dit filter tot aan 8 keer te vervangen, zodat je het ontkalken uitstelt tot aan 5000 kopjes koffie. 


Saeco AquaClean CA6903/10 Waterfilter

3. Saeco CA6702/10

Het Saeco CA6702/10 waterfilter is geschikt voor alle Philips 3000 koffiemachines. Dit Saeco filter verwissel je iedere 2 maanden. Zo hoef je jouw koffiezetapparaat nooit meer te ontkalken!


Wat is een waterfilter

Wat is een waterfilter?

Een waterfilter bevind zich in het waterreservoir van de koffiemachine. Het aanwezige kraanwater loopt door de filter heen. Hiermee wordt het water schoongemaakt. De kalk verdwijnt en hierdoor hoef je sommige machines helemaal niet meer te ontkalken. Dit verhoogt de levensduur van je koffiemachine.

Daarnaast is het gebruik van zo’n filter een stuk beter voor je. Je drinkt namelijk schoner water dan dat uit de kraan komt. De filter zorgt ervoor dat je kopje koffie over topkwaliteit water beschikt. Je koffie word er echt lekkerder van. Daarom is een waterfilter, ook in Nederland, geen overbodige luxe.

Top