Singles Day 2019: Alle koffiemachine aanbiedingen

Singles’ Day is voorbij!

Singles Day koffiemachine

Vandaag is het Singles Day 2019! Bekijk hier alle koffiemachine aanbiedingen voor Singles Day 2019. We laten je de verschillende deals van alle soorten apparaten zien. Bekijk hieronder welke korting jouw Nespresso apparaat, Dolce gusto machine, Senseo of pistonmachine vandaag heeft!


Beste Singles Day aanbieding

De allerbeste koffiemachine aanbieding van Singles Day 2019 is geworden: Dolce Gusto Oblo.

Beste Singles Day aanbieding

De Krups Nescafé Dolce Gusto KP1108 Oblo is de beste Singles Day 2019 aanbieding voor koffiemachines!

Het kortingspercentage van deze Dolce Gusto machine is vandaag 45%! Dat betekend dat dit apparaat gisteren nog voor € 89,99 werd verkocht en vandaag voor € 49,50!

  • Origineel en compact design 
  • Geschikt voor warme en koude dranken 
  • Stel zelf je koffiesterkte in door meer of minder water toe te voegen 
  • Binnen 30 seconden op temperatuur 
  • Schakelt zichzelf na 5 minuten niet gebruikt te zijn uit

Deze beste Singles Day 2019 aanbieding heeft een super origineel design. Het is een echt kunstwerk in je keuken.


Singles Day koffiemachine aanbiedingen overzicht

Klik hieronder op de soort koffiemachine die je wilt kopen! Je krijgt dan alle aanbiedingen van die machinesoort te zien! We sommen hieronder alle koffiemachine aanbiedingen van Singles Day 2019 voor je op. Ben je er klaar voor?


Nespresso

Er zijn Nespresso apparaten in de aanbieding op Singles day 2019! Het zijn er 2 en beide van Krups. Het mooie aan de Nespresso Singles Day aanbiedingen is, dat er ook een Nespresso koffiekorting actie is. Zo profiteer je dus dubbel: én de Singles Day korting, én € 30,- korting op Nespresso cups! Weet je het niet helemaal zeker! Er komt waarschijnlijk ook nog een Nespresso Black Friday deal!


Nespresso Singles Day

1. Krups Inissia XN1001 & 1005

De eerste Nespresso aanbieding is de Inissia XN1001 en XN1005! Deze cupmachine is super klein. En nu spotgoedkoop! Met de Nespresso cashback krijg je ook nog eens € 30,- koffiekorting.


citiz

2. Krups Citiz XN7415

De tweede aanbieding is de Krups Nespresso Citiz XN7415! Deze cupmachine is ontworpen voor de design liefhebbers die graag de lekkerste lungo of espresso drinken. Met de Nespresso cashback krijg je ook nog eens € 30,- koffiekorting.


Dolce Gusto

Ook van Dolce Gusto zijn er een twee aanbiedingen op Singles Day. Deze Dolce Gusto apparaten hebben alleen vandaag op 11 november hoge kortingen. Dus profiteer nu!


dolce gusto singles day

1. Krups Nescafé KP1108 Oblo

De eerste Dolce Gusto Singles Day aanbieding is de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto KP1108 Oblo! Deze machine staat bekend om het elegante design en straalt niet anders uit dan kwaliteit. Vandaag is deze koffiemachine echt spotgoedkoop!


infinissima

2. Krups Nescafé Infinissima KP173B

De tweede aanbieding is de Krups Nescafé Dolce Gusto Infinissima KP173B. En ook deze koffiemachine gaat vandaag voor minder dan € 50,-!


Senseo

Ook zijn er vandaag Senseo apparaten in de aanbieding! Deze Singles Day pakt goed uit met koffiemachines, want van iedere soort koffiemachines zijn er meerdere in de aanbieding! Zo ook bij onderstaand Senseo apparaat, welke in 3 verschillende kleuren komt. Alle kleuren zwart, rood én wit zijn in de aanbieding.


senseo singles day

1. Philips Senseo Quadrante

De Philips Senseo Quadrante is uitgerust met de nieuwe koffie boost technologie van Philips. Hierdoor wordt het water verspreid over de hele Senseo koffiepad, waardoor elk stukje gemalen koffie zijn aroma en smaak kan afgeven. Dit is de keuze voor een Senseo apparaat met groot waterreservoir!


Pistonmachine

Ben je een echte thuis barista? En toevallig een nieuwe pistonmachine nodig? Dan is dit jouw dag! Vandaag zijn er twee Solis Barista Pro’s in de aanbieding! Dit zijn de beste pistonmachines, dus doe er vandaag je voordeel mee!


pistonmachine singles day

1. Solis Grind & Infuse Pro 115/A

De Solis Grind & Infuse Pro 115/A is vandaag spotgoedkoop met een aanbieding van 39% korting op de adviesprijs! Deze deal scheelt je heel wat! Deze halfautomatische espressomachine met ingebouwde koffiemolen heeft ook een heet water- én een stoomfunctie.


pistonmachine singles day

2. Solis Barista Perfect Pro 118

De Solis Barista Perfect Pro 118 is de pistonmachine die je moet kopen wanneer je budget zo’n 400 tot 500 is. Vandaag is deze machine véél goedkoper! Je koffie is binnen 1 minuut klaar, met stoomfunctie, heet water functie en ruim waterreservoir!


Espressomachine

Ook zijn er espressomachines in de aanbieding vandaag. Deze volautomatische koffiemachines hebben vandaag allemaal een hoge korting. Er zijn er maar liefst 6 verschillende koffiezetapparaten in de aanbieding!


Koffiezetapparaat Singles Day

1. Siemens EQ6 Plus 

De Siemens EQ6 Plus is in twee kleuren in de sale. Namelijk mat grijs én antraciet. Dankzij de zelf in te stellen sterkte, maalgraad en temperatuur zet je jouw gewenste espresso, koffie, cappuccino of meer met 1 druk op de knop. Daarnaast heeft de espressomachine slijtvrije keramische maalschijven.


Series 2200

2. Philips Series 2200 EP2224/40

De Philips Series 2200 EP2224/40 is in veel Nederlandse keukens te vinden. Deze koffiemachine ziet er leuk uit en geeft daarnaast héérlijke koffie. Een echte standaard koffiemachine! Heerlijke koffie, verrassend eenvoudig met het intuïtieve touchdisplay en ook nog RVS-afwerking. Daarnaast krijg je bij deze koffiemachine een Philips cadeaupakket!


Saeco

3. Saeco Lirika One Touch Cappuccino

De Saeco Lirika One Touch Cappuccino is een volautomaat waar je blij van word. Lirika OTC is een eenvoudig, compact en krachtig apparaat, ideaal voor op kantoor en in kleine horecazaken.


jura

4, 5 en 6. Jura D4, A1 én Ena 8 Massive

Er zijn 3 verschillende Jura koffiemachines in de aanbieding. De Jura D4, Jura A1 en de machtige Jura Ena 8 Massive. Bekijk de prijzen van alle 3 de koffiemachines hieronder!


Filter koffiezetapparaten

Ook zijn er tenslotte nog filter koffiezetapparaten in de aanbieding. Heb je veel koffiedrinkers thuis of houd je gewoon van échte filterkoffie? Dan zit je met de twee onderstaande filter koffieapparaten goed!


filter koffiemachine singles day

1. Philips Daily HD7459/20

De Philips Daily HD7459/20 is een lekker modern filter koffieapparaat met AromaSwirl, ingebouwde timer en glazen kan. Vandaag natuurlijk spotgoedkoop!


filter koffiezetapparaat singles day

2. Philips Daily HD7432/20

De Philips Daily HD7432/20 komt in twee verschillende kleuren! Verder is deze Singles Day filter koffiemachine een echte prijspakker. Alles wat bovenstaande machine ook heeft, zonder ingebouwde timer.


Wat is Singles Day eigenlijk?

Singles Day is een feestdag gevierd in China op 11 november. Ongehuwde mensen herdenken de gelegenheid door zichzelf te trakteren op cadeautjes. Singles Day valt altijd op 11 november omdat de datum 11/11 vier enen of vier singles vertegenwoordigt, die samen staan.

Dan weet je dat ook weer!

Dat waren ze! Alle Singles Day 2019 koffiemachine aanbiedingen. Gesorteerd per groep. Vandaag is de dag dat je aan de slag kunt met een nieuwe koffiemachine kopen. Heb jij een brandende vraag? Laat het dan weten hieronder in de reacties! Veel plezier met jouw nieuwe koffiezetapparaat!

Veelgestelde Vragen

Zijn er Singles Day koffiemachine aanbiedingen?

Ja die zijn er! Bekijk hier het overzicht van alle aanbiedingen!

Wat is Singles Day?

Een feestdag gevierd in China op 11 november. Ongehuwde mensen herdenken de gelegenheid door zichzelf te trakteren op cadeautjes.

Zijn er ook Nespresso en Dolce gusto apparaten in de sale?

Ja! Bekijk de verschillende apparaten hier.

Waarom valt Singles Day op 11 november?

de datum 11/11 vier enen of vier singles vertegenwoordigt, die samen staan.

8 gedachten over “Singles Day 2019: Alle koffiemachine aanbiedingen”

  1. Ik heb een Senseo en een Dolce Gusto. En sinds kort drink ik enkel nog maar decaf haha. Dus daar mogen ze van mij toch ook wel waar wat meer opties voor maken!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Top