Senseo aanbieding? Senseo Philips cadeaupakket

Senseo aanbiedingen

Op zoek naar Senseo aanbiedingen? Er zijn vaak acties met Senseo apparaten. Op deze pagina vind je de meest recente aanbiedingen voor Senseo apparaten. Daarnaast laten we je zien hoe je de cashback, korting, cadeaupakket of actie kunt aanvragen.

Voor de aanvraag heb je een kopie of foto van het aankoopbewijs en de originele streepjescode nodig. Hoe je de cashback of korting aan kunt vragen zie je op deze pagina. Een cashback is een actie waarbij je geld terugkrijgt, nadat je hebt betaald. Dit duurt meestal een aantal weken.


Senseo apparaat aanbieding

Senseo apparaat aanbieding

Op dit moment is er een Senseo aanbieding! Ontvang nu een Koffiepakket t.w.v. € 50,- cadeau bij aankoop van een Senseo apparaat. Deze actie verloopt via Philips.

 • Duur: 28 oktober 2019 t/m 5 januari 2020
 • Aanmelden tot uiterlijk: 19 januari 2020
 • Geldig in: Nederland en België
 • Aanbieding: Gratis cadeaupakket na aankoop van een Philips Senseo koffieapparaat

Senseo aanbieding aanvragen

Benodigde tijd: 5 minuten

Deze Senseo aanbieding is makkelijk aan te vragen door onderstaande stappen te volgen.

 1. Ga naar de aanbieding pagina van Philips Senseo

  Je vind de actiepagina op www.philips.nl/acties (de link komt direct bij correcte pagina).

 2. Klik op de cashback actie

  Selecteer de winkel waar je de aankoop hebt gedaan.

 3. Selecteer jouw product uit de lijst met Senseo apparaten

  Kijk goed naar het modelnummer, welke op de doos is vermeld.

 4. Vul je gegevens in

  Vul alle gegevens in die het formulier vraagt om in te vullen.

 5. Upload de factuur en streepjescode

  De streepjescode vind je op de verpakking van je nieuwe koffiepadapparaat. Geen verpakking meer? Maak dan een foto van de onderkant van het apparaat, waarop het HD nummer zichtbaar is.

 6. Wacht 2 weken en krijg de acceptatie of niet

  Senseo loopt binnen 2 weken jouw inschrijving na op volledigheid en juistheid.

 7. Ontvang de Senseo aanbieding binnen 4 weken thuis

  Na goedkeuring wordt het cadeaupakket binnen 4 weken bij jou thuisbezorgd.


Deelnemende Senseo apparaten

Om te profiteren van het gratis Koffiepakket ter waarde van € 50,- moet je een deelnemend Senseo apparaat kopen. Hieronder staan alle deelnemende apparaten voor je op een rij. Zo kun je gemakkelijk een goede keuze maken uit de verschillende koffiepadmachines!

De actie van het Senseo cadeaupakket is geld op alle kleurvarianten van onderstaande modelnummers. Wanneer er dus een zwarte HD6554/60 wordt getoond, kun je ook gebruik maken van de actie wanneer je een witte of grijze besteld.


Original HD6554/60

Original HD6554/60

Deze Original HD6554/60 is een deelnemend apparaat. Wanneer je deze Senseo aanbieding koopt, krijg je het cadeaupakket erbij!

Met dit apparaat zet je ’s ochtends een lekkere bak koffie. Voordat je nog helemaal wakker bent zet je graag een bakje koffie die net wat sterker is. Dat kan met dit apparaat door de intensiteitsselectie. Druk 2 keer op de knop en de kop koffie wordt sterker!

Verder heeft dit apparaat de Crema Plus en Koffie Boost technologie, wat zorgt voor een verbeterde Senseo ervaring.


Senseo XL aanbieding

Original XL HD6555/20

Deze Original XL HD6555/20 is een deelnemend apparaat. Wanneer je deze Senseo aanbieding koopt, krijg je het cadeaupakket erbij!

Met deze XL versie zet je ook een lekkere sterke kop koffie in de ochtend. Daarnaast zet je er meteen héél wat! Het waterreservoir van 1,2 liter zorgt ervoor dat je 10 koppen koffie achter elkaar kunt zetten.

Daarnaast beschikt ook deze Senseo over de kenmerkende Crema Plus en Koffie Boost technologie, wat zorgt voor een verbeterde Senseo ervaring.


Senseo actie

Original HD6556/20

Deze Original HD6556/20 is een machine die meedoet met de actie. Koop deze aanbieding en krijg het cadeaupakket erbij!

Deze is vergelijkbaar met de eerste aanbieding. Je bekijkt nu een Senseo Original die geen mogelijkheid biedt om je koffiesterkte in te stellen.

Deze Senseo heeft wél de kenmerkende Crema Plus en Koffie Boost technologie, wat zorgt voor een verbeterde Senseo ervaring.


Senseo Filter apparaat aanbieding

Switch HD6592/80

Deze Switch HD6592/80 doet ook mee met de aanbieding. Koop deze Senseo en krijg het cadeaupakket erbij!

Met deze Switch zet je een hele kan koffie tegelijk. Ideaal voor wanneer je met meer mensen bent of wanneer er visite is. Daarnaast heeft ook deze Switch de handige intensiteitsselectie.

Daarnaast beschikt ook deze Senseo natuurlijk ook over de Crema Plus en Koffie Boost technologie, wat zorgt voor een verbeterde Senseo ervaring.


titanium

Switch HD6596/50 Titanium

Deze Switch HD6596/50 doet ook mee met de actie. Koop deze Switch en krijg het cadeaupakket via Philips nageleverd!

Deze Switch is erg vergelijkbaar met de vorige. Het enige verschil is, dat je een premium kleur hebt: titanium! Daarnaast kun je natuurlijk een kan koffie zetten en de smaak zelf instellen.

Ook de Crema Plus en Koffie Boost technologie zitten in dit apparaat.


Viva Café aanbieding

Viva Café Duo Select HD6564/80

Deze Senseo Viva Café is ook een deelnemend apparaat van de Senseo aanbieding. Koop deze Viva Café en krijg het cadeaupakket via Philips nageleverd!

Dit Senseo apparaat heeft een elegante uitstraling. Naast dat deze koffiepadmachine er uitziet als een lust voor het oog, maakt hij ook lekkere koffie. Met de instelbare koffiesterkte bepaal je zelf hoe sterk je jouw koffie wilt.

Het kalklampje gaat vanzelf branden wanneer het tijd is om het koffieapparaat te ontkalken.


Viva Cafe Duo Select

Viva Café Duo Select HD6566/60

Deze Duo Select is een deelnemend apparaat van de actie. Koop deze Viva Café en krijg het cadeaupakket via Philips nageleverd!

Dit Senseo apparaat is ook geschikt om melk mee op te schuimen! Je doet handig een melkpad in de padmachine. Zo krijg je een lekkere cappuccino van melkpoeder!

Daarnaast heeft deze machine dezelfde specificaties als de machine hierboven.

De verdere deelnemende apparaten van deze Senseo aanbieding zijn de Senseo HD6563 (alle kleurvarianten) en de Senseo HD6569 (alle kleurvarianten).


Bekijk alle Senseo aanbiedingen bij Coolblue of Bol.com

Het Senseo apparaat dat in de aanbieding is moet je ergens kopen. Daarom hebben we de 2 grootste aanbieders van Senseo machines in Nederland geselecteerd. Zo kun je gemakkelijk een goede keuze maken over welke aanbieder, om jouw Senseo aanbieding te bemachtigen.

Klik op één van de twee onderstaande buttons om de aanbiedingen te bekijken bij Coolblue of Bol.com. Er zijn bij beide aanbieders speciale pagina’s gemaakt voor Senseo apparaat aanbiedingen, zo heb je alle apparaten nog mooi in een handig overzicht staan.


Veelgestelde Vragen

Is er een Senseo aanbieding actief?

Ja op dit moment is er een Senseo apparaat in de aanbieding. Bekijk ze hier!

Wat is de aanbieding die geldig is?

Koop een Senseo apparaat en krijg daarbij een cadeaupakket ter waarde van 50 euro.

Tot wanneer is de huidige aanbieding geldig?

Deze actie is geldig tot en met 5 januari 2020.

Hoe vraag ik het cadeaupakket aan?

Bekijk hier het stappenplan om het cadeaupakket aan te vragen.