Quick Mill 3035

600,00

  • Geïntegreerde koffiemolen: Ja
  • Bouwkwaliteit: Topklasse
  • Instelbare temperatuur: Nee
  • Melkopschuimmethode: Stoompijpje
  • Waterreservoir: 1,8 liter
  • Bonenreservoir: 200 gram
  • Warmhoudplaat: Ja
Artikelnummer: 1234 Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de Quick Mill 3035? Lees dan hier de review van deze pistonmachine! Dit is een topklasse koffiezetapparaat. Je hebt hiervoor wel een klein beetje oefening nodig, want het koffie zetten met een barista machine als deze is niet altijd even simpel. Daarom vind je hier een complete uitleg over de Quick Mill 3035. Zo weet je dalijk precies waarom je deze professionele machine wilt gaan kopen. Alvast veel plezier ervan!

Quick Mill 3035 review 2020

quick mill 3035 review
Deze Quick Mill 3035 is een prachtige pistonmachine. Dit is een ware koffiebar. Je hebt een geïntegreerde bonenmaler. Hiermee maal je de bonen nét voordat ze vers zijn klaar. Zo geniet je van de beste koffie met de beste bonen! Ook is de machine van roestvrijstale behuizing gemaakt. Hierdoor is ook het binnenwerk van topkwaliteit. Jouw Quick Mill 3035 zal veel langer meegaan dan anders!

Doordat deze pistonmachine een koperen thermoblock heeft en de waterleidingen van messing zijn, is kalkaanslag haast geen probleem meer. Ook zit er een manometer op de pistonmachine. Deze geeft de druk van het water weer, wanneer deze door de koffie gaat. Je experimenteert met de maalgraag, ook de aanstampdruk en waterdruk pas je eenvoudig aan. Zo heb je een professionele barista machine waarmee je eenvoudig een kop koffie zet naar jouw wensen.

Ook kun je gemakkelijk melkspecialiteit maken. Je kunt melk opschuimen met stoompijpje. Doordat deze Quick Mill een waterreservoir van 1,8 liter heeft kun je gemakkelijk lekkere espresso’s bereiden. Ook dus meerdere achter elkaar!

Plus- en minpunten

De plus- en minpunten van deze Quick Mill 3035 zullen je verbazen.. Er zitten namelijk geen minpunten aan deze machine! Hij is zo goed, dat alleen het zetten van koffie als lastig kan worden beschouwd. Voor de rest is er volgens Coolblue geen minpunt te vinden. Toch kijken wij van Koffiemachine even verder.
 
We zien dat er vanalles op de machine zit. Denk aan een geïntegreerde koffiemolen, een groot waterreservoir en een stoompijpje. Hij is snel opgewarm, handig in gebruik en daarnaast ook nog een klein van formaat. Met een drukmeter zie je precies hoe het water door de koffie wordt geperst en de prijs is goed voor dit type apparaat. Zijn er dan echt geen minpunten te ontdekken?
 
Helaas wel. Het zijn geen grote afkrakers, maar wel een klein puntje van aandacht. Wie weet voor de volgende versie van deze machine. Wanneer je direct koffie zet, direct nadat het apparaat is opgewarmd, dan is de koffie niet heel erg heet. Daarnaast is het wel een werkje om de Quick Mill schoon te houden. Want zoals we weten is het schoonhouden van een machine met gemalen bonen koffie wel een werkje.
 
De zetgroep van deze Quick Mill 3035 bereikt snel de juiste temperatuur. Daarnaast worden ook de kopjes op de warmhoudplaat van deze machine lekker warm. Het kost wel wat werk om voor de eerste keer de juiste maalgraad te vinden. Toch heb je dit na een paar kopjes wel door. Het is even een klein test en proef werk!

Videoreview en unboxing (NL/BE)

Bekijk hierboven de videoreview en unboxing video van de Quick Mill 3035 Coolblue!

Verzekeren

Omdat het kopen van de Quick Mill 3035 best een uitgave is, kun je deze professionele espressomachine verzekeren. Dit kan bij Coolblue. Je kiest een Zekerheidspakket van eenmalig 99,90. Dit betaal je dus maar één keer. Vervolgens heb je geen zorgen meer over de machine. Je krijgt namelijk voor 3 jaar het Zekerheidspakket. Dit houdt in dat je bent verzekerd voor diefstal, waterschade, val- en stootschade en fabricagefouten buiten de garantie. Coolblue zorgt voor de reparatie. Als deze reparatie niet mogelijk is ontvang je de vervangingswaarde als Coolblue-tegoed. Bekijk alles over de algemene voorwaarden van deze verzekering.

Extra informatie

Gewicht 10 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quick Mill 3035” te beoordelen