JURA E4 Piano Black (EA)

799,00

De JURA E4 Piano Black (EA) is een compacte, volautomatische espressomachine die kwaliteit en gebruiksgemak combineert. Met geavanceerde functies, een elegant design en eenvoudig onderhoud biedt deze machine een premium koffie-ervaring voor thuis.

Koop product

Categorie:

Beschrijving

Belangrijkste kenmerken:

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de JURA E4 Piano Black (EA):

  • Volautomatische espressomachine met eenvoudige bediening via één druk op de knop
  • Uitgerust met een professionele Aroma-molen en zetgroep van de achtste generatie
  • 3D-bereidingsproces voor optimale koffiearoma
  • Dubbele espresso’s worden in twee cycli bereid voor de beste smaak
  • Snelle heetwaterbereiding tot 300 ml via een draaischakelaar
  • Strak en premium design met duidelijke contouren
  • Afmetingen: 28 cm breed x 34,6 cm hoog x 44,4 cm diep
  • Geen ingebouwd melkreservoir
  • Prijs: €799,00

De JURA E4 Piano Black combineert geavanceerde koffietechnologie met gebruiksgemak, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor koffieliefhebbers die thuis willen genieten van hoogwaardige koffiespecialiteiten.

JURA E4 Piano Black (EA)

De JURA E4 Piano Black (EA) is een stijlvolle volautomatische espressomachine die kwaliteit en gebruiksgemak combineert voor de thuisbarista. Laten we de belangrijkste aspecten van deze machine eens nader bekijken.

Duurzaamheid voorop

JURA staat bekend om zijn focus op duurzaamheid en kwaliteit. De E4 is uitgerust met een professionele Aroma-molen en zetgroep van de achtste generatie, wat zorgt voor een consistente maalkwaliteit gedurende de hele levensduur van de machine. Dit draagt bij aan een langere levensduur en minder verspilling.

Gebruiksgemak

Eén van de sterkste punten van de E4 is het gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop kun je genieten van perfect bereide koffiespecialiteiten. De machine biedt voorkeuzefuncties voor persoonlijke aromavoorkeuren, waardoor je eenvoudig je favoriete koffie kunt instellen. Ook de heetwaterfunctie is gemakkelijk te bedienen via een draaischakelaar.

Onderhoud

JURA heeft de E4 ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud. Hoewel specifieke details over het reinigingsproces niet worden vermeld in de zoekresultaten, is het aannemelijk dat de machine, net als andere JURA-modellen, beschikt over geautomatiseerde reinigings- en ontkalkingsprogramma’s die het onderhoud vereenvoudigen.

Kleuren

De E4 is verkrijgbaar in Piano Black, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft. De zwarte behuizing wordt geaccentueerd door verchroomde details, wat zorgt voor een premium uitstraling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JURA E4 Piano Black (EA)” te beoordelen