Nespresso aanbiedingen 2024

Nespresso aanbiedingen! Er zijn vaak apparaten en cups van Nespresso in de aanbieding. Op deze pagina vind je alle actuele aanbiedingen voor Nespresso apparaten.

Actuele Nespresso apparaat aanbiedingen

Bekijk hier de actuele Nespresso apparaat aanbiedingen.

Ontvang een gratis accessoirepakket

Koop een Vertuo machine en minimaal 50 cups (naar keuze) op Nespresso.com en ontvang een gratis accessoirepakket t.w.v. € 75.

Honderd koffies voor 5 euro

Ontvang 100 koffiecups (t.w.v. 46 euro) voor € 5,- bij aankoop van een Nespresso apparaat. Deze cups zitten direct bij de machine.

Sinds een paar maanden heb ik de Nespresso Magimix Inissia getest en ik moet zeggen dat ik er erg enthousiast over ben. Het is een prachtig vormgegeven apparaat dat er modern en stijlvol uitziet op het aanrecht. Ondanks het compacte formaat neemt het nauwelijks ruimte in beslag. Zelfs twee!

Wat mij het meest aanspreekt is de kwaliteit van de koffie die de Magimix zet. De smaak is ronduit goed en precies zoals ik van Nespresso verwacht. De crema is goed dik.

Het apparaat is ontzettend eenvoudig te bedienen. Het waterreservoir is makkelijk te verwijderen en te vullen. De capsule gaat er simpel in en uit. Met één druk op de knop heb ik al snel een heerlijk kopje koffie. Ik vind het ook fijn dat ik naast Nespresso capsules ook goedkopere cups kan gebruiken.

Qua onderhoud valt het ook reuze mee. Af en toe moet je wel de opvangbakjes legen omdat er inwendig wat druppelt, maar verder is de Magimix zo schoongemaakt.

Een nadeel vind ik wel dat ie behoorlijk wat herrie maakt tijdens het zetten. Ook is het waterreservoir aan de kleine kant, dus je moet hem vrij vaak bijvullen. Maar dat weegt voor mij niet op tegen de vele pluspunten.

Al met al is dit een goede aankoop. De Nespresso Magimix zet fantastische koffie, ziet er stylish uit en is ontzettend makkelijk in gebruik. Ik kan dit apparaat dan ook van harte aanraden aan iedereen die van lekkere espresso houdt!

Actuele Nespresso cups aanbieding

Ontvang 100 koffiecups (t.w.v. 46 euro) voor € 5,- bij aankoop van een Nespresso apparaat. Deze capsules krijg je direct meegeleverd bij je machine.

Voor liefhebbers van Nespresso is het altijd fijn als de cups met korting te koop zijn. De officiële Nespresso capsules zijn aan de prijzige kant, dus aanbiedingen zijn mooi meegenomen.

Ik hou de reclamefolders en online shops daarom goed in de gaten. Regelmatig zie ik acties voorbij komen waarbij Nespresso cups voordelig geprijsd zijn. Zo had de Albert Heijn laatst aanbieding: twee doosjes Nespresso cups voor de prijs van één. Dat zijn mooie kortingen.

Ook bij bol.com en andere webwinkels zijn er vaak leuke deals. Ze bieden wel eens 20% korting aan op Nespresso capsules of acties als ‘3 halen, 2 betalen’. Superhandig, want dan kan je de voorraadkast weer vullen.

Het is dus zeker de moeite waard om de folders en websites in de gaten te houden. Op tijd inkopen als de Nespresso cups in de aanbieding zijn, bespaart veel geld. Zo geniet je nog meer van het heerlijke kopje Nespresso!

Nespresso apparaten

Nespresso heeft een tal van apparaten beschikbaar waarmee je makkelijk koffie kunt zetten. Van héle kleine koffiemachines tot geavanceerde systemen met melkopschuimfunctie, zoals de Nespresso Gran Lattissima.

Nespresso Vertuo Plus Magimix
Nespresso cups

Nespresso Cups

Er zijn erg veel smaken cups beschikbaar. Van Vertuo cups tot gewone Nespresso cups voor espresso, cappuccino of ristretto. Bekijk alle soorten in onze complete gids over Nespresso cups.

Nespresso

Over Nespresso

Nespresso is een bedrijf welke de focus legt op de verkoop van koffiemachines en koffie gerelateerde producten. Nespresso is veruit het meest verkochte koffiezetapparaat in Europa.

Koffiekorting

Nespresso heeft naast aanbiedingen op apparaten ook vaak Koffiekorting acties. Je krijgt dan korting op cups van Nespresso. Benieuwd welke Koffiekorting aanbieding er nu is?

Koffiekorting