Home / Blog / Accessoires / 11 állerleukste Nespresso cuphouders

11 állerleukste Nespresso cuphouders

Beste Nespresso Cuphouder

Heb je een koffiemachine van Nespresso? Dan zoek je een capsulehouder voor de cups van Nespresso. Hier vind je de leukste cuphouders voor koffiecups die in jouw Nespresso machine passen.

Een Nespresso capsulehouder vind je in verschillende vormen en formaten. Bekijk hier de verschillende soorten en vind de beste Nespresso cuphouder voor jou!

Losse cups bewaren is lastig en onhandig. Daarom zijn er houders. Zo bewaar je jouw losse cupjes gemakkelijk in één rekje, toren of cuphouder met lade. Je sorteert ze leuk op kleur en smaak. Daarnaast ziet het er fancy uit – zo’n capsulehouder.

Hier lees je alles over:

Alvast veel plezier met jouw nieuwe design object op het aanrecht!


TOP 4 NESPRESSO CUPHOUDERS MET LADE

 1. Amazon Basics met lade (50 cups)
 2. KitchenBrothers met lade glas (60 cups)
 3. KitchenBrothers met lade (60 cups)
 4. Jay Hill cuphouder lade (60 cups)

1. AMAZON BASICS MET LADE (50 cups)

AMAZON BASICS Nespresso cuphouder met lade

De beste Nespresso cuphouder is van Amazon Basics en heeft een lade. Met wereldwijd 11.076 beoordelingen een gemiddelde score van 4,6 uit 5. Deze is het beste verkocht en het best beoordeeld.

Met een koffielade voor 50 Nespresso cups heb je genoeg opbergruimte voor 5 doosjes.

De lade is simpel te openen en te organiseren. De afmetingen zijn 23 x 38 x 5 cm. De onderkant heeft een anti-slip mat. Hierdoor schuift ‘ie bij het zetten van de koffie niet van het aanrechtblad af. Deze houder is gemaakt om jouw Nespresso apparaat op te zetten.


2. Navaris Nespresso capsulehouder met lade (60 cups)

Navaris Nespresso capsulehouder met lade

Deze Navaris capsulehouder met lade en bovenkant van glas heeft plek voor 6 rijen Nespresso cups. Dit staat gelijk aan 60 cups.

Door de glazen bovenkant zie je precies welke cups je nog hebt. Daarnaast staat het leuk, omdat je een collage van cupjes ziet wanneer je verschillende smaken hebt.

Een lade is gemakkelijk omdat je op deze manier weinig ruimte verliest. Je zet jouw apparaat erbovenop. De cupjes gaan eronder in de lade. Eenvoudig!


3. KITCHENBROTHERS MET LADE (60 cups)

KitchenBrothers cuphouder met lade Nespresso

Met deze KitchenBrothers cuphouder met lade kun je al jouw Nespresso cups kwijt. Je kijkt niet door de bovenkant heen dus jouw Nespresso apparaat heeft een mooi oppervlak om op te staan. Zo leid je de aandacht niet van jouw machine af.

De lade is eenvoudig open te maken. Naast het feit dat deze niet van glazen bovenkant is voorzien heeft de lade geen hendel. Je trekt ‘m open via de lagere wand aan de voorkant.

Dit is één van de best verkochte Nespresso cuphouders met lade. Zeker een goede keuze!


4. JAY HILL (60 cups)

Jay Hill cuphouder lade Nespresso (60 stuks)

Met deze Jay Hill cuphouder met lade heb dezelfde houder als die van KitchenBrothers. Ook hierin is er ruimte voor 60 cups van A- of B-merken. Je zet jouw Nespresso apparaat erbovenop. Door de anti-slip voetjes loopt deze houder niet weg.

De cupjes gaan wel trillen zodra je koffie zet. Dit ligt natuurlijk ook aan welke machine je hebt. Bekijk hieronder de productvideo en vind de goedkoopste aanbieder.

Productvideo van Cookinglife

Jay Hill Cuphouder Lade is geschikt voor 60 Koffiecupjes. Overzichtelijk 6 verschillende smaken georganiseerd opruimen.

TOP 3 DRAAIBARE NESPRESSO CUPHOUDERS

 1. KRUPS toren Nespresso Capsulehouder (40 cups)
 2. Ibili Capsulehouder Tambora (40 cups)
 3. Draaibare cuphouder Peak (80 cups)

1. KRUPS TOREN (40 cups)

KRUPS CAPSULEHOUDER NESPRESSO XB300000
Bron: krups.nl

Deze draaibare toren cuphouder van KRUPS is geschikt voor Nespresso cups. Met wereldwijd 198 beoordelingen een gemiddelde score van 4,4 uit 5.

Hij ziet er geweldig uit zodra je ‘m vult met cups. Door de bolling in het chroom krijg je een leuk visueel effect. Hij draait ook lekker vlot en niet stroef. Daarnaast komt ‘ie in een leuke doos dus dit is een perfect cadeau idee!

Ook B-merk of andere A-merk Nespresso cups (zoals L’Or koffiecups) passen in deze capsulehouder. Van ieder merk!


2. IBILI TAMBORA RVS (40 cups)

Ibili Tambora RVS 40 stuks

Deze Ibili Tambora RVS cup houder heeft een draaibare voet en draait lekker mee. Met plek voor 40 cups is dit een ruimte draaibare houder. Een prima simplistisch design en makkelijk in gebruik. Beoordeeld met een 4,4 uit 5 met 35 reviews.

Er zitten geen anti-slip voetjes onder deze draaibare cup dispenser. Wel is de voet wat verzwaard. Hierdoor blijft hij zeker rechtop staan.


3. PEAK (80 cups)

Peak Coffee Nespresso capsulestandaard

Deze Peak draaibare houder is geschikt voor 80 cups. Vergeleken met andere houders is dat erg veel. Met 759 beoordelingen wereldwijd scoort deze Peak een 4,7 uit 5.

Je draait ‘m 360 graden in de rondte. Daarnaast zit er een anti-kraslaag aan de onderkant zodat jouw aanrechtblad niet beschadigd. De onderkant is lekker breed wat zorgt voor extra stevigheid.

In de koffiecuphouder zit een extra opslagruimte waar je een doosje cups in kunt bewaren. Deze houder zorgt ervoor dat de los slingerende doosjes verleden tijd zijn.


SPECIALE NESPRESSO CUPHOUDERS

 1. Brabantia cuphouder met bakje (30 cups)
 2. Nespresso cuphouder cactus (48 cups)
 3. Capsulehouder voor doosjes (40 cups)
 4. Koffiecup wandhouder hout (42 cups)

1. BRABANTIA MET BAKJE (30 cups)

Brabantia koffiecuphouder met bakje

Deze Brabantia koffiecuphouder met bakje is lekker compact. Het bakje is bedoeld voor lepeltjes, suiker of bijvoorbeeld lege cups. Je kunt ‘m in de vaatwasser zetten dus dan is hij eenvoudig weer helemaal schoon.

Eén van de beste Nespresso cuphouders is van Brabantia. Deze wordt onwijs goed beoordeeld: dus zeker een om hier te noemen. Tot zover wij weten is dit de enige cuphouder die een bakje heeft. Ben je naar zoiets op zoek? Dan is dit jouw ideale!

Geschikt voor 30 cups en gemaakt van roestvrijstaal. Met een diameter van 11,4 cm en hoogte van 19,7 cm is deze lekker compact.


2. CACTUS STAAND (48 cups)

Koffie Cuphouder Cactus staand

Deze staande cactus koffie cuphouder is geschikt voor Nespresso. Met ruimte voor 48 cups heb je bijna 5 doosjes om op te bergen. Je pakt de cupjes gemakkelijk uit de ’takken’ van de cactus. Zo kun je er per tak verschillende smaken in doen.

Deze cactus houder is goed beoordeeld vanwege het design. Dit is ook wel een échte eye-catcher in de keuken. Qua functionaliteiten kan het wellicht nét wat beter, want een cuphouder met lade is bijvoorbeeld een stuk overzichtelijker.


3. VOOR DOOSJES (40 cups)

Capsulehouder voor doosjes

Deze capsulehouder voor doosjes met Nespresso cups is handig, want zo hoef je niet cupje voor cupje ze op te bergen. In tegendeel! Je hangt eenvoudig het complete doosje erin. Maar let op! Want de bovenkant van het doosje moet je nauwkeurig openmaken. Anders vallen alle cups eruit.

Er passen 40 cupjes in. Deze staande houder is handig doordat de vorm rechthoekig is.


4. Jooba Capsulehouder Nespresso (40 cups)

Jooba Capsulehouder Nespresso - Koffiecups houder - Wandhouder - Hout - 40 capsules - Cuphouder

BOp zoek naar een stijlvolle en praktische houten capsulehouder? Jooba is een uitstekende optie. Deze capsulehouder combineert functionaliteit met een mooie, warme uitstraling dankzij het gefineerde eikenhouten materiaal.

De houder biedt ruimte voor mas liefst 40 capsules, overzichtelijk gerangschikt in rijen van 10. Zo kun je cups per doosje kwijt om de gewenste smaak snel te kunnen pakken.

De montage is makkelijk dankzij het bijgeleverde dubbelzijdige tape. Je kunt de slechts 6 mm dikke houder zo op elk vlak oppervlak in de keuken bevestigen, zoals tegen de muur of in een keukenkastje.


NESPRESSO VERTUO CAPSULEHOUDER

NESPRESSO VERTUO CAPSULEHOUDER

Op zoek naar een Nespresso Vertuo capsulehouder voor jouw Nespresso Vertuo cups? Peak heeft niet alleen houders voor normale, maar ook voor Vertuo cups! Met deze cuphouder heb je ruimte voor 30 of 40 cups.

Kies je voor de extra grote van 40 cups? Dan passen er nog 3 dozen met cupjes in het midden van de houder. Zo kom je op een totaal van 70 capsules die je kunt bewaren.

Met 52.565 wereldwijde beoordelingen scoort deze een 4,8 uit 5. Dat is pas een score!


Welke cuphouder vond jij het leukste? Laat het weten in de reacties. Natuurlijk hoor ik ook graag jouw aanvullingen op deze lijst!


Veelgestelde vragen

Welke Nespresso cuphouder is het grootste?

Er zijn capsulehouders voor 30, 40, 60 maar ook 80 Nespresso cups.

Wat is een cuphouder?

Een cuphouder is een houder voor de cups van Nespresso. Deze zijn lastig overzichtelijk te bewaren zonder een cuphouder. Bekijk hier de populairste.

Zijn er cuphouders met lade?

Ja, vind hier de top 4 leukste cuphouders met lade.

1 gedachte over “11 állerleukste Nespresso cuphouders”

Plaats een reactie