Home / Blog / Inspiratie / Houten koffiezetapparaat kopen? Beste Little Dutch speelgoed servies 2021!

Houten koffiezetapparaat kopen? Beste Little Dutch speelgoed servies 2021!

Little Dutch speelgoed koffiezetapparaat

Little Dutch speelgoed kopen? Speelgoed servies is een klassieker. Velen hebben hier als kind mee gespeeld – en hip, dat is het nog steeds. Tegenwoordig is er ook zoiets als een speelgoed koffiezetapparaat. En van hout gaat alles lekker lang mee. Een houten koffiezetapparaat of houten serviesje heeft gegarandeerd veel speelplezier!

Kinderen houden ervan om hun omgeving na te bootsen en leren door te spelen. Koffie of thee drinken hoort bij het dagelijks leven van de meeste mensen. Daarom vinden kinderen het leuk om zelf ook heerlijke koffie of thee te zetten in hun rollenspel.

Ons advies: kies voor houten theeservies of een houten koffiezetapparaat. Houten speelgoed heeft namelijk veel voordelen! Het is onder andere milieuvriendelijk, stimuleert creativiteit en het is duurzaam.

Hier vind je alles over:

Alvast veel plezier met lezen – en met geven!


Little Dutch speelgoed: een houten koffieapparaat?

Little Dutch is een Nederlands speelgoedmerk dat zich specialiseert in houten speelgoed. Het houten kinderspeelgoed is simpel en fraai in het design. Dit stimuleert de creativiteit van kinderen die ermee spelen. Zij ontdekken zelf alle manieren om ermee te spelen.

Een Little Dutch koffiezetapparaat is van hoge kwaliteit. Dit merk maakt hoogwaardig speelgoed wat erg lang meegaat. Bekijk ook het totale Little Dutch servies met wat lekkers voor bij de koffie. Bekijk hieronder de beschrijving van de artikelen en vergelijk prijzen!


Little Dutch koffiezetapparaat

Little Dutch speelgoed koffiezetapparaat

Het houten koffiezetapparaat van Little Dutch is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het speelgoed koffiezetapparaat heeft een mint groene kleur en is voorzien van verschillende accessoires.

Zoals je ziet is dit een espresso machine. Hierin gaat voorgemalen koffie. Dit via de losse portafilter die je erin en eruit kunt halen.

Bij het kinder koffiezetapparaat worden 2 kopjes, 2 lepels en 5 verschillende koffiecupjes geleverd. Dit is een erg leuke en de populairste! Bekijk hieronder de prijs.


Little Dutch servies

Houten Theeservies Little Dutch

Het Little Dutch servies is een houten serviesje geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het speelgoed servies bevat een houten theepot met deksel, een melkkannetje, een suikerpotje met deksel, een dienblad, twee houten theekopjes, twee schoteltjes, twee houten theelepels, een houten citroenschijfje en een houten muntblaadje.

Zo zit er genoeg bij om mee te spelen. En wordt het spelenderwijs thee drinken voor jouw kind nog leuker! Eet bijvoorbeeld ook een koekje. Bekijk de prijs hieronder en stop ‘m in je winkelwagen.


Little Dutch houten keuken speelgoed

Bij de thee of koffie wil je natuurlijk ook wat lekkers serveren. Daarom is er nog meer houten keuken speelgoed van Little Dutch. Bijpassend bij het koffiezetapparaat!

Bekijk hieronder de andere soorten Little Dutch speelgoed. Dit is ook houten keuken speelgoed. Duurzaam én leuk!


Broodrooster

Deze Little Dutch broodrooster is leuk voor bij de rest van het keukentje. Als je al een servies en koffiezetapparaat hebt van dit merk, is een broodrooster de toevoeging die je nog mist.

De beweeglijke onderdelen maakt het spelen net wat realistischer. Daarnaast vind je beleg, brood, honing en marmalade voor op brood. Daarnaast vind je ook een spiegelei.

Met een houten bord en mes leg je het brood mooi op de plank. Maar echt het brood snijden gaat gelukkig niet.

Als jouw kind op de hendel aan de zijkant drukt springt het brood zo uit de toaster. Zo komt de ware keukenprins(es) tot leven!


Verjaardagstaart

houten speelgoed Little Dutch verjaardagstaart

Deze Little Dutch verjaardagstaart maakt het serveren van de koffie met het houten koffiezetapparaat nog leuker. Zo heb je namelijk ook wat voor erbij. Want koffie en taart, daar houden we allemaal wel van!

De taart kun je uitserveren in 6 verschillende stukjes. Dit doe je met de meegeleverde taartschep. Zet er wat kaarsen op en doe de slagroomtoefjes op de stukjes voor iedereen die slagroom wilt. Met de cijfers geef je aan hoeveel jaar degene is geworden.


Méér houten speelgoed koffiezetapparaten

Er is meer dan één houten speelgoed koffiezetapparaat. Hieronder vind je degene die – naast de Little Dutch collectie – het beste verkocht zijn én het beste beoordeeld.


New Classic Toys

New Classic Toys speelgoed koffiezetapparaat

Dit New Classic Toys speelgoed koffiezetapparaat heeft 16 reviews en is beoordeeld met een 4.9 uit 5! Dat zegt wat!

Hieronder bekijk je de video van New Classic Toys over deze koffiemachine.

Zoals je kunt zien is ook dit weer een speelgoed espressomachine. Hiermee kun je als kind lekkere koffie zetten in jouw rollenspel.

Deze set bestaat uit twee kopjes en twee schoteltjes. Daarnaast twee koffiepads met een padhouder om in de koffiemachine te doen. Ook heb je een pakje melk voor cappuccino!


Bosch volautomaat

Bosch speelgoed koffiezetapparaat

Misschien één van de bekendste kinder koffiezetapparaten is het Bosch speelgoed koffiezetapparaat. Deze is niet van hout gemaakt, maar van plastic. Hiermee heb je een koffiemachine van een écht merk als speelgoed!

Dit is een volautomatisch koffiezetapparaat bonen. Eén van de weinige die er op de markt is in speelgoed versie.

Deze espressomachine maakt echte koffiegeluiden waardoor de beleving nóg echter is. Er zitten twee kopjes en twee schoteltjes bij, natuurlijk niet van steen.

Hierbij zitten geen batterijen geleverd. Deze zijn nodig om het apparaat de koffiegeluiden te laten maken! Bekijk hieronder de prijs en bestel ‘m snel! Vandaag besteld, morgen in huis.


Bosch filterapparaat

Filter Koffieapparaat Bosch speelgoed

Met dit Bosch filterapparaat zet je heerlijke filterkoffie. Beoordeeld met een 4.6 uit 5 met 16 reviews is dit een goed beoordeeld product. Het leuke aan dit apparaat, hij werkt echt!

Stop water in de watertank en laat ‘m doorlopen. Dit gaat net als bij echte filter koffiezetapparaten niet heel snel, maar wel snel genoeg voor een kleine aandachtsspanne.

Door het echte water element is dit koffiezetapparaat een hele goede. Er zitten hier geen batterijen in en deze zijn ook niet nodig. Gelukkig, want dat zou met batterijen gevaarlijk zijn.


Plaats een reactie