Home / Blog / Reviews / Krups Evidence One EA895E review

Krups Evidence One EA895E review

Krups Evidence One EA895E review

Op zoek naar de nieuwe Krups Evidence One EA895E? Hier lees je de review van deze nieuwe koffiemachine van Krups. Krups is een degelijk, Duits merk. Hierdoor weet je zeker dat de Evidence One een lange levensduur zal hebben.

Wanneer we beoordelingen van klanten lezen, komt het gebruiksgemak vaak terug. Dat betekend dat je de handleiding niet perse nodig zal hebben bij het eerste gebruik. Het zetten van een lekkere bak koffie spreekt redelijk voor zich.

Hieronder lees je de uitgebreide review van de Krups Evidence One EA895E. Alvast veel plezier met koffie drinken!

Krups Evidence One EA895E review

Krups EA895E bedieningspaneel

De Krups Evidence One review scoort een 4,4 van de 5. Met 19 reviews is dit een goed beoordeelde koffiemachine. Dé keuze met 15 verschillende keuzes voor een lekkere bak koffie. Hou je van gemak, snelheid en een ruime keuze? Dan is dit de beste voor jou!

Omschrijving

Naar onze mening is het ontwerp doosvormig en vrij groot. Dit is niet de beste keuze voor een kleine keuken. Het apparaat neemt ruimte in beslag, dus houd daar rekening mee.

Het ontwerp leent zich ook voor een meer moderne of eigentijdse keuken. En we denken dat de Krups Evidence One er een beetje misplaatst uitziet in een landelijke keuken.

Dit is een geweldige keuze voor een machine als je iemand bent die graag “experimenteert” of de verschillende elementen uitprobeert die nodig zijn om heerlijke koffie te maken.

Met deze machine kun je zo ongeveer alles wat je lekker vindt variëren. Van het malen van bonen tot de hoeveelheid melk die je precies hebt toevoegt.

Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht. Voor degenen die geen tijd hebben om dit allemaal te lezen, hebben we hieronder een korte samenvatting van dit product samengesteld.

 • Scoort een 4,4 uit 5 met 19 reviews.
 • Formaat (LxBxH): 24 x 36,3 x 37,2 cm
 • Weegt 8,71 kg
 • Gebruikt 1.450 watt aan vermogen
 • 15 drankjes met één druk op de knop
 • 2-in-1 functie om twee drankjes tegelijk te bereiden
 • LED-display en aanraakbediening voor gebruiksgemak
 • Aangedreven door KRUPS Quattro Force voor betere koffie
 • One-Touch Cappuccino-functie
 • Bonenreservoir van 260 gram
 • Waterreservoir van 2,3 liter
 • Afneembare lekbak
 • Ingebouwde koffiemolen

Wat zeggen klanten?

Het is een van de premium of high-end assortiment machines. Zoals je kunt zien zijn er 19 reviews waarvan er maar één 3 sterren heeft. Hierna zijn alle reviews met 4 of 5 sterren, waardoor we kunnen opmerken dat iedereen tevreden is over deze Krups.

Bij Coolblue is er één review. Hier scoort de Krups Evidence One EA895E een 9,4 uit 10. Ook daar is dus geen sprake van slechte beoordelingen!

Degenen die een mindere beoordeling achterlieten, deden dit omdat ze een defect product ontvingen. Dat is natuurlijk erg teleurstellend en vervelend. Maar hoogstwaarschijnlijk gebeurt dit tijdens het transport.

De tevreden kopers vertellen dat de Krups EA895E uitstekende koffie maakt. Ze zeggen ook dat het gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is.

Het opzetten kost wat tijd. Enkelen vertellen dat de instructies niet zo gemakkelijk te volgen waren. Maar dat het menu op de machine je heel goed door dat proces leidt.

Voor iedereen die echt van koffie geniet, is het fijn dat je de verschillende instellingen kunt aanpassen. Op die manier vind je de ideale smaak en kracht van koffie die jij lekker vindt.

Je zet alle soorten koffie; van americano tot een cappuccino. Dit Krups-model is eenvoudig te gebruiken. Van het begin tot het einde, als je eenmaal gewend bent aan de machine, duurt het ongeveer 3 minuten om koffie te zetten.

Er is een spoelcyclus en ook een volledige reinigingscyclus. Dit is ook een geweldige keuze voor op kantoor als je niet van dat vreselijk smakende spul wilt dat uit de koffieautomaten komt.

Productvideo

Krups Evidence One productvideo

Over Krups

Krups is een Duits merk dat al sinds 1846 thuisproducten maakt. Ze werken samen met Nespresso en ook met Nestle en hebben producten gelanceerd zoals de zeer populaire Nescafe Dolce Gusto.

Tegenwoordig maken ze een assortiment van echt goede kwaliteit espressomachines, koffiepadmachines, koffiemolens, melkopschuimers en koffie-accessoires.

Krups is een zeer goed merk en staat bekend om het maken van hoogwaardige machines. Dit model is duur en zit in hun eersteklas assortiment.

Conclusie van de Krups EA895 review

De Krups EA895 review scoort een 4,4 uit 5. Met 20 reviews in totaal is dit een goed beoordeelde Krups volautomaat. De mensen die deze hebben gebruikt, vinden het duidelijk erg leuk en ze houden vooral van de variëteit die deze machine hen biedt.

Het is gemakkelijk te gebruiken als je gewoon een snelle koffie wilt. En als je je nog veel meer in je koffie wilt verdiepen, dan is deze machine daar zeker heel goed in. Met de geheugenfunctie voor 12 persoonlijke koffierecepten sla je jouw keuze makkelijk op.

Deze machine heeft alle belangrijke kenmerken van een goede koffiemachine. Bevalt dit model je toch niet? Bekijk dan onze beste koffiezetapparaten met bonen.

Veelgestelde vragen

Wat scoort de Krups Evidence One EA895 review?

Deze review scoort een 4,4 uit 5. Met 19 reviews bij Bol.com en één review bij Coolblue is dit een goed verkochte, maar vooral goed beoordeelde machine.

Hoe snel zet je na elkaar koffie?

Het duurt ongeveer 30 seconden tussen kopjes. Dat valt mee als je een paar kopjes moet maken. Met dit model maak je 1 kopje of 2 kopjes als je dat moet doen.

Wat kost de Krups Evidence One EA895?

Bekijk de prijs hier.

Plaats een reactie