Krups koffiemachine kopen?

Krups koffiemachine

Krups koffiemachine kopen? Er zijn veel verschillende soorten en maten Krups koffiezetapparaten. Op deze pagina laten we je zien welke soorten Krups koffiemachines er zijn. Zo weet je precies weet welk koffiezetapparaat van Krups je wilt gaan kopen!

Een Krups koffiemachine heeft verschillende manieren van werken. Er zijn koffiemachines van het merk Krups met bonen en filter koffiezetapparaten. Ook heb je cupmachines. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende soorten apparaten.

Hieronder laten we je de beste Krups koffiemachine met bonen zien en vervolgens de best verkochte Krups koffiezetapparaten. Zo kun je met een goed gevoel een nieuw koffiezetapparaat kopen! De lijst is gebaseerd op reviews, ervaringen en specificaties.


Beste Krups koffiezetapparaten

Beste Krups koffiemachines

Hieronder vind je de beste Krups koffiemachines met bonen. We sommen alle koffiezetapparaat bonen voor je op zodat je een goed beeld krijg van welke apparaten er beschikbaar zijn. En weet je nog niet zo goed waar je op moet letten? Dan is de beste Krups bonen machine waarschijnlijk wat voor jou!

Krups koffiemachinePrijsklasse
1. EA8150304 241 (Amazon)
2. EA894T Evidence Plus647
3. EA8110296
4. EA819E Quattro Force385 318 (Amazon)
5. EA82FB457
6. EA8918 Evidence575
7. Barista New Age1073

Krups EA8150

1. EA8150 

De Krups EA8150 is een basisklasse koffiemachine met bonen. Deze koffiemachine heeft alle functies die je nodig hebt om een lekkere lungo, espresso, latte macchiato of cappuccino te zetten. Dit compacte apparaat past in iedere keuken. Door het moderne design is dit ook een leuk koffiezetapparaat om naar te kijken!

Het waterreservoir is 1,7 liter groot. Hierdoor kun je dus redelijk wat kopjes zetten voordat je ‘m opnieuw hoeft bij te vullen. Het bonenreservoir heeft een inhoud van 250 gram. Dat is normaal voor een bonenmachine.

Naast de stand-by en automatische uitschakel-functie beschikt dit koffieapparaat ook een display. Via dit display word je tijdens het zetten van een bakje koffie begeleid door een menu met keuzeopties. En melk, die kun je opschuimen via het stoompijpje.

Daarnaast stel je zelf het koffievolume, de temperatuur en de sterkte in. En eventueel zelfs per bakje. Het geluid is iets luider met 70,5 dB dan bij vergelijkbare machines. Maar dit valt niet direct op aan de reviews.

Kenmerken

 • Koffiespecialiteit: Cappuccino, Doppio, Espresso, Koffie, Ristretto
 • Bouwkwaliteit: Basisklasse
 • Melkopschuimmethode: Stoompijpje

Pluspunten

 • Stel zelf de koffiesterkte, volume en watertemperatuur in via het keuzemenu.
 • Met de warmhoudplaat zorg je ervoor dat jouw kopjes koffie goed warm blijven.

Minpunten

 • Het duurt wat langer om melk op te schuimen via het stoompijpje.
 • Het geluidsniveau bij het zetten van een espresso is luider dan bij vergelijkbare machines.

Krups bonenmachine EA894T

2. EA894T Evidence Plus

De Krups EA894T Evidence Plus is een middenklasse koffiezetapparaat met bonen. Met deze Krups bonenmachine kies je uit 10 verschillende koffierecepten. Dit doe je gemakkelijk via het kleurendisplay. Daarnaast stel je de sterkte, het volume en de temperatuur van je bakje koffie naar jouw smaak in.

De luxe, roestvrijstalen plaat aan de voorkant geeft deze koffiemachine een strak design. En het meegeleverde melkreservoir is van hetzelfde materiaal. Deze machine kan dus ook makkelijk een latte macchiato of cappuccino zetten. Simpel met één druk op de knop. Daarnaast kun je zelfs twee melkspecialiteiten tegelijk zetten!

Deze Krups EA894T Evidence Plus heeft een optie voor een extra shot espresso. Handig wanneer je in de ochtend een extra sterke bak koffie nodig hebt. Daarnaast stel je ook handmatig persoonlijke profielen in. Zo heb je jouw persoonlijke bakje koffie onder een keuzetoets staan. En, zo hoef je de instellingen niet meer iedere keer opnieuw aan te passen.

Kenmerken

 • Koffiespecialiteit: Americano, Cappuccino, Doppio, Espresso, Espresso macchiato, Flat white, Koffie, Koffie verkeerd, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
 • Bouwkwaliteit: Middenklasse
 • Melkopschuimmethode: Melkreservoir

Pluspunten

 • Koffierecepten opslaan, stel zelf de hoeveelheid water en bonen in en sla dit op in je profiel.
 • Je zet snel 2 bakjes koffie met een melkspecialiteit tegelijk!

Minpunten

 • Je kunt met deze machine je kopje niet verwarmen op een warmhoudplaat.

EA8110

3. EA8110

De Krups EA8110 kan gezien worden als het broertje van de beste Krups koffiemachine. De EA8150. Deze koffiemachine heeft geen display, dus het instellen van je bakje koffie gaat wat lastiger met deze machine. Een goed voordeel aan de Krups EA8110 is dat de koffiemolen binnenin de machine 20% sneller is dan andere Krups koffiezetapparaten.

Het andere voordeel aan de draaiknoppen is dat je de sterkte, het volume en de temperatuur op de millimeter nauwkeurig in kunt stellen. Melk opschuimen gaat met deze machine ook via het stoompijpje. Zo zet je ook een lekkere cappuccino of latte macchiato.

Ook deze bonenmachine heeft een waterreservoir van 1,7 liter. Het bonenreservoir is wel wat groter, namelijk 275 gram. Onderhoud is weinig nodig bij deze koffiemachine, je krijgt een melding en je word begeleid. Na iedere zet beurt spoelt de machine de leidingen automatisch schoon. Hierdoor maak je de machine ongeveer 1 keer per kwartaal schoon.

Kenmerken

 • Koffiespecialiteit: Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato, Lungo
 • Bouwkwaliteit: Basisklasse
 • Melkopschuimmethode: Stoompijpje

Pluspunten

 • 20% sneller jouw koffiebonen gemalen door de Active Speed koffiemolen.
 • Compact formaat, hierdoor past deze machine op ieder aanrecht.
 • Met de warmhoudplaat blijft jouw bakje koffie lekker warm.

Minpunten

 • Melkspecialiteiten zetten duurt wat langer, doordat je gebruik maakt van een stoompijpje.
 • Dit apparaat heeft geen display.
 • Door een geluidsniveau van 70,5 dB is deze machine luider dan vergelijkbare koffiezetapparaten.

EA819E Quattro Force

4. EA819E Quattro Force

Deze Krups EA819E Quattro Force heeft de mogelijkheid om voor 2 personen koffierecepten op te slaan. Je stelt hiervoor de koffiesterkte en hoeveelheid in per recept. Zo heb je altijd de lekkerste koffie voor jou.

Je bepaalt zelf hoeveel melk je in jouw cappuccino wilt. Dit doe je met behulp van het instelbare melkvolume. Via het tekstdisplay word je eenvoudig begeleid door het menu van opties.

Melk schuim je wel handmatig op door het stoompijpje te gebruiken. Daarnaast is het apparaat niet erg stil. Met 59 decibel maakt deze EA819E Quattro Force meer geluid dan andere Krups koffiemachines.

Je kiest uit 3 verschillende koffiesterktes. Dit doe je door de druktoetsen te gebruiken en het display. De zetgroep wordt automatisch door de machine schoongemaakt. Dit hoef je dus niet met de hand los te doen. Lekker makkelijk!

Dit is een klein koffiezetapparaat. Je hebt geen grote machine op het aanrecht staan. Deze EA819E Quattro Force heeft diverse smaken en de temperatuur is goed. Een prima prijs voor deze kwaliteit.

Kenmerken

 • Koffiespecialiteit: Cappuccino, Espresso, Latte macchiato, Lungo
 • Bouwkwaliteit: Basisklasse
 • Melkopschuimmethode: Stoompijpje

Pluspunten

 • Zelf bepalen hoeveel melk je in de cappuccino wilt doen.
 • Compact formaat, hierdoor past deze machine op ieder aanrecht.

Minpunten

 • Melkspecialiteiten zetten duurt wat langer, doordat je gebruik maakt van een stoompijpje.
 • Het geluidsniveau van 59 decibel is wat hoger dan bij andere apparaten.
Krups koffiemachine met melkreservoir

Krups EA82FB

5. EA82FB

De Krups EA82FB is een volautomaat van goede kwaliteit. Met een mooi design staat deze koffiemachine perfect in iedere keuken. Een lust voor het oog en niet onbelangrijk: erg lekkere koffie.

Doordat deze machine een Active Speed koffiemolen heeft, maalt hij 20% sneller koffiebonen dan andere Krups koffieautomaten. Het tekstdisplay begeleid je gemakkelijk door een keuzemenu van opties bij het kiezen van jouw specialiteit koffie. Er zit wel een nadeel aan dit apparaat: je kunt geen 2 kopjes tegelijk zetten.

Melk schuim je ook hier handmatig op met het stoompijpje. Ook deze machine maakt net wat meer geluid dan andere volautomaten. Met 70 decibel maakt deze Krups EA82FB een stuk meer lawaai dan andere apparaten van Krups.

De aanstamping tijdens het bereidingsproces is lekker stevig. Hierdoor krijg je een kop koffie met een rijk aroma. Precies in te stellen naar jouw smaak. Dit compacte, vierkante model heeft een rvs behuizing aan de voorkant. Hij is lekker compact en vierkant. Hierdoor neemt dit apparaat niet veel ruimte in op jouw aanrechtblad.

Kenmerken

 • Koffiespecialiteit: Cappuccino, Espresso, Latte macchiato, Lungo
 • Bouwkwaliteit: Basisklasse
 • Melkopschuimmethode: Stoompijpje

Pluspunten

 • Door de active speed koffiemolen maalt dit apparaat de koffiebonen 20% sneller
 • Compact formaat

Minpunten

 • Melk opschuimen met het stoompijpje kost even wat tijd om goed onder de knie te krijgen.
 • Het geluidsniveau van 70 decibel is een stuk hoger dan vergelijkbare machines
Active Speed koffiemolen

EA8918 Evidence

6. EA8918 Evidence

De Krups EA8918 Evidence is een handige koffiemachine. Met dit apparaat zet je ook snel een melkspecialiteit dankzij het meegeleverde melkreservoir. Met één druk op de knop voeg je een extra shopt espresso toe. Hierdoor heb je een net wat sterkere cappuccino of lungo.

Je kunt met deze EA8918 Evidence niet alleen 2 espresso of 2 lungo koffie zetten. Je zet ook gemakkelijk 2 melkspecialiteiten zoals een cappuccino tegelijk. Het waterreservoir van dit apparaat is erg groot: 2,3 liter. Hierdoor zet je veel kopjes koffie achter elkaar zonder het waterreservoir te hoeven bijvullen.

Er zitten eigenlijk geen minpunten aan dit apparaat. Met het melkreservoir houdt je jouw koffie altijd koud, omdat dit reservoir van RVS is gemaakt blijft de melk lang op temperatuur. Doordat deze machine een melkslang systeem heeft voor het zetten van een melkspecialiteit is het onderhouden super simpel. Het enige wat gedaan moet worden is de melkslang afspoelen. De rest doet de machine automatisch.

Met deze Krups EA8918 Evidence zet je gemakkelijk veel verschillende soorten koffie. Je kiest via het display uit een espresso, doppio en americano. Daarnaast kunt je ook koffierecepten opslaan. Zo kun je zelf de temperatuur, sterkte en koffiehoeveelheid instellen en de volgende keer weer met 1 druk op de knop bereiden.

Kenmerken

 • Koffiespecialiteit: Americano, Cappuccino, Doppio, Espresso, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
 • Bouwkwaliteit: Basisklasse
 • Melkopschuimmethode: Melkslang

Pluspunten

 • Het grote waterreservoir van 2,3 liter zorgt voor veel kopjes koffie zonder bijvullen.
 • De melkslang zorgt voor makkelijke schoonmaak

Minpunten

 • Er zit geen warmhoudplaat op deze machine

krups koffiezetapparaat met bonen

Professionele Krups koffiemachine met bonen

Op zoek naar een professionele Krups koffiemachine met bonen? Dan is de Krups Barista New Age One-Touch-Cappuccino met een gekleurd touchscreen en 1,6 liter waterreservoir wat voor jou.

Dankzij het unieke One-Touch-Cappuccino systeem met automatische reinigingscyclus voor de stoompijp heeft ook een vertragingsoptie voor een snellere bereiding van meerdere koffies achter elkaar.

Crèmige melkschuim direct in jouw koffiekopje. Intuïtieve en natuurlijke bediening voor een gemakkelijk bakje koffie. Deze machine beschikt over een prachtige uitstraling.

Je hoeft hem haast niet schoon te maken door de auto-clean systemen die in het apparaat zitten. En de koffie wordt sneller gemalen dankzij een goede bonenmaler.

Door het thermoblock is jouw Krups koffiemachine zo opgewarmd! Het enige nadeel: de prijs is wel wat hoog. Je betaalt op dit moment 1.073 euro voor deze Barista New Age!


Veelgestelde Vragen

Welke soorten Krups koffiemachines zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten koffiemachines van Krups. Bekijk ze hier.

Hoe duur is een Krups bonenmachine?

Dat verschilt, maar meestal ligt de prijs tussen de € 275,- en € 500,- in.

Wat is kenmerkend voor een Krups koffiezetapparaat?

Het compacte design is een echt kenmerk van het merk Krups.

Wat is Krups?

Krups is een bekend Duits koffiemerk opgericht in 1846.