Krups koffiemachine kopen? Beste Krups koffieapparaten 2024

Krups koffiemachine kopen? Er zijn veel verschillende soorten koffiezetapparaten van Krups. Op deze pagina laten we je zien welke soorten Krups koffiemachines er zijn. Zo weet je precies weet welk koffiezetapparaat van Krups het beste bij je past.

Er zijn verschillende soorten Krups koffiezetapparaten. Denk je aan cupmachines? Bezoek dan de pagina over Nespresso machines of de Dolce Gusto machines.

Hieronder laten we je de beste Krups koffiemachine met bonen zien gebaseerd op reviews, persoonlijke ervaringen en specificaties. Dit zijn met recht de beste Krups koffiezetapparaten. Zo kun je met een goed gevoel een nieuw koffiezetapparaat kopen!

KRUPS koffiemachine kopen

Beste Krups koffiemachines met bonen 2024

De beste Krups koffiemachine van 2024 is de KRUPS

Hier vind je de beste Krups koffiemachines met bonen. We sommen alle koffiezetapparaat bonen van Krups voor je op zodat je een goed beeld krijg van welke er beschikbaar zijn. En weet je nog niet zo goed waar je op moet letten? Dan is de beste Krups bonen machine waarschijnlijk wat voor jou!


1. EA819E Quattro Force (Amazon)


De Krups EA819E Quattro Force heeft de mogelijkheid om voor 2 personen koffierecepten op te slaan. Je stelt hiervoor de koffiesterkte en hoeveelheid in per recept. Zo heb je altijd de lekkerste koffie voor jou.

Je bepaalt zelf hoeveel melk je in jouw cappuccino wilt. Dit doe je met behulp van het instelbare melkvolume. Via het tekstdisplay word je eenvoudig begeleid door het menu van opties.

Melk schuim je wel handmatig op door het stoompijpje te gebruiken. Daarnaast is het apparaat niet erg stil. Met 59 decibel maakt deze EA819E Quattro Force meer geluid dan andere Krups koffiemachines.

Je kiest uit 3 verschillende koffiesterktes. Dit doe je door de druktoetsen te gebruiken en het display. De zetgroep wordt automatisch door de machine schoongemaakt. Dit hoef je dus niet met de hand los te doen. Lekker makkelijk!

Dit is een klein koffiezetapparaat. Je hebt geen grote machine op het aanrecht staan. Deze EA819E Quattro Force heeft diverse smaken en de temperatuur is goed. Een prima prijs voor deze kwaliteit.


2. Evidence One EA895E (Amazon)


Met de Krups Evidence One EA895E zet je een heerlijke latte, cappuccino of Americano, Cafe latte, Doppio, Espresso, Espresso macchiato, Lungo of Ristretto. Genoeg keuze dus! Daarnaast kun je ook zelf koffierecepten opslaan én aanpassen. Met een druk op de knop jouw favoriete koffierecept bij de hand.

Hiervan zet je er twee tegelijk: ook met melkrecepten! De melk schuim je gemakkelijk op via een melkslang. Dit is een stuk makkelijker dan via een melkreservoir. Want met een melkslang hang je deze simpel in het melkpak. Na het zetten van de koffie zet je deze gewoon weer terug in de koelkast.

Hierbij krijg je een touchscreen display. Dit zorgt ervoor dat je het perfecte bakje koffie makkelijk samenstelt. Wanneer je jouw ideale koffie hebt gevonden sla je deze op via een recept.

Ontkalken gaat simpel doordat je hierbij begeleid wordt via het display. Is dit dé ideale koffiemachine? Voor veel mensen wel!


3. EA894T Evidence Plus (Amazon)


De Krups EA894T Evidence Plus is een middenklasse koffiezetapparaat met bonen. Met deze Krups bonenmachine kies je uit 10 verschillende koffierecepten. Dit doe je gemakkelijk via het kleurendisplay. Daarnaast stel je de sterkte, het volume en de temperatuur van je bakje koffie naar jouw smaak in.

De luxe, roestvrijstalen plaat aan de voorkant geeft deze koffiemachine een strak design. En het meegeleverde melkreservoir is van hetzelfde materiaal. Deze machine kan dus ook makkelijk een latte macchiato of cappuccino zetten. Simpel met één druk op de knop. Daarnaast kun je zelfs twee melkspecialiteiten tegelijk zetten!

Deze Krups EA894T Evidence Plus heeft een optie voor een extra shot espresso. Handig wanneer je in de ochtend een extra sterke bak koffie nodig hebt. Daarnaast stel je ook handmatig persoonlijke profielen in. Zo heb je jouw persoonlijke bakje koffie onder een keuzetoets staan. En, zo hoef je de instellingen niet meer iedere keer opnieuw aan te passen.


4. Barista New Age (Amazon)


Op zoek naar een professionele Krups koffiemachine met bonen? Dan is de Krups Barista New Age One-Touch-Cappuccino met een gekleurd touchscreen en 1,6 liter waterreservoir wat voor jou.

Dankzij het unieke One-Touch-Cappuccino systeem met automatische reinigingscyclus voor de stoompijp heeft ook een vertragingsoptie voor een snellere bereiding van meerdere koffies achter elkaar.

Crèmige melkschuim direct in jouw koffiekopje. Intuïtieve en natuurlijke bediening voor een gemakkelijk bakje koffie. Deze machine beschikt over een prachtige uitstraling.

Je hoeft hem haast niet schoon te maken door de auto-clean systemen die in het apparaat zitten. En de koffie wordt sneller gemalen dankzij een goede bonenmaler.

Door het thermoblock is jouw Krups koffiemachine zo opgewarmd! Het enige nadeel: de prijs is wel wat hoog. Je betaalt op dit moment 1.073 euro voor deze Barista New Age!

krups koffiezetapparaat met bonen


5. EA8150 (Amazon)


De Krups EA8150 is een basisklasse koffiemachine met bonen. Deze koffiemachine heeft alle functies die je nodig hebt om een lekkere lungo, espresso, latte macchiato of cappuccino te zetten. Dit compacte apparaat past in iedere keuken. Door het moderne design is dit ook een leuk koffiezetapparaat om naar te kijken!

Het waterreservoir is 1,7 liter groot. Hierdoor kun je dus redelijk wat kopjes zetten voordat je ‘m opnieuw hoeft bij te vullen. Het bonenreservoir heeft een inhoud van 250 gram. Dat is normaal voor een bonenmachine.

Naast de stand-by en automatische uitschakel-functie beschikt dit koffieapparaat ook een display. Via dit display word je tijdens het zetten van een bakje koffie begeleid door een menu met keuzeopties. En melk, die kun je opschuimen via het stoompijpje.

Daarnaast stel je zelf het koffievolume, de temperatuur en de sterkte in. En eventueel zelfs per bakje. Het geluid is iets luider met 70,5 dB dan bij vergelijkbare machines. Maar dit valt niet direct op aan de reviews.


6. EA8110 (Amazon)


De Krups Arabica Picto EA8110 kan gezien worden als het broertje van de beste Krups EA8150. De EA8150. Deze koffiemachine heeft geen display, dus het instellen van je bakje koffie gaat wat lastiger met deze machine. Een goed voordeel aan de Krups EA8110 is dat de bonenmaler binnenin de machine 20% sneller is dan andere Krups koffiezetapparaten.

Het andere voordeel aan de draaiknoppen is dat je de sterkte, het volume en de temperatuur op de millimeter nauwkeurig in kunt stellen. Melk opschuimen gaat met deze machine ook via het stoompijpje. Zo zet je ook een lekkere cappuccino of latte macchiato.

Ook deze bonenmachine heeft een waterreservoir van 1,7 liter. Het bonenreservoir is wel wat groter, namelijk 275 gram. Onderhoud is weinig nodig bij deze koffiemachine, je krijgt een melding en je word begeleid. Na iedere zet beurt spoelt de machine de leidingen automatisch schoon. Hierdoor maak je de machine ongeveer 1 keer per kwartaal schoon.


7. EA8918 Evidence (Amazon)


De Krups EA8918 Evidence is een handige koffiemachine. Met dit apparaat zet je ook snel een melkspecialiteit dankzij het meegeleverde melkreservoir. Met één druk op de knop voeg je een extra shopt espresso toe. Hierdoor heb je een net wat sterkere cappuccino of lungo.

Je kunt met deze EA8918 Evidence niet alleen 2 espresso of 2 lungo koffie zetten. Je zet ook gemakkelijk 2 melkspecialiteiten zoals een cappuccino tegelijk. Het waterreservoir van dit apparaat is erg groot: 2,3 liter. Hierdoor zet je veel kopjes koffie achter elkaar zonder het waterreservoir te hoeven bijvullen.

Er zitten eigenlijk geen minpunten aan dit apparaat. Met het melkreservoir houdt je jouw koffie altijd koud, omdat dit reservoir van RVS is gemaakt blijft de melk lang op temperatuur. Doordat deze machine een melkslang systeem heeft voor het zetten van een melkspecialiteit is het onderhouden super simpel. Het enige wat gedaan moet worden is de melkslang afspoelen. De rest doet de machine automatisch.

Met deze Krups EA8918 Evidence zet je gemakkelijk veel verschillende soorten koffie. Je kiest via het display uit een espresso, doppio en americano. Daarnaast kunt je ook koffierecepten opslaan. Zo kun je zelf de temperatuur, sterkte en koffiehoeveelheid instellen en de volgende keer weer met 1 druk op de knop bereiden.


8. EA8738 Intuition Preference (Amazon)


De Krups EA8738 Intuition Preference is een gemakkelijk hanteerbaar koffiezetapparaat met een luxe touchscreen display. Hiermee kies je gemakkelijk de juiste koffiesoort voor jou. Daarnaast zet je ook hier twee koffiesoorten met een druk op de knop. Ook van melkspecialiteiten zet je er twee tegelijk.

Er zijn 11 verschillende koffiesoorten waaruit je kunt kiezen. Met de personalisatie functie kun je tot wel 8 favoriete koffiesoorten zelf opslaan. Hiervan kun je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur instellen.

De Quattro Force-technologie duwt de koffie die net is gemalen met veel kracht tegen elkaar aan. Hetzelfde effect als een tamper bij een espresso-apparaat. De koffie uitloop is verstelbaar, zo past ieder kopje eronder.


9. Evidence EA8908 (Amazon)


Dit basisklasse Krups koffiezetapparaat is met tiptoetsen makkelijk in gebruik. Je kiest uit 13 verschillende koffiesoorten. Hiervan pas je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan.

Sla ook bij deze machine zelf je instellingen op in een van de opslaan-slots. Dankzij het grote menu met veel opties ontkalk je de machine snel. Dit is één van de beste Krups koffiemachines van 2021. Nog redelijk nieuw, daarom maar 3 reviews bij Coolblue. Toch is dit een kanshebber op de beste koffiemachine van 2021. De gemiddelde score is een 10,0!

Ga jij voor dit kleine broertje van de Intuition Preference?


Over de soorten Krups koffiezetapparaat

Het Duitse bedrijf Krups begon in 1846 onder de leiding van Robert Krups. Al meer dan een eeuw in produceert Krups koffiemachines. Dit verklaart waarom de koffiezetapparaten van Krups worden vervaardigd met drie principes in gedachten: passie, precisie en perfectie. Ontworpen door enkele van de beste ingenieurs van de wereld wist indruk te maken op miljoenen koffieliefhebbers over de hele wereld. Al deze koffiezetapparaten zijn visueel aantrekkelijk en gaan jarenlang mee.

Hoe kies je?

Wanneer je een Krups koffiezetapparaat voor thuis of op kantoor gaat kopen is er genoeg keuze. Het is erg belangrijk om duidelijk te zijn over de volgende aspecten voordat je een beslissing maakt.

  • Hoeveel is het budget voor het koffiezetapparaat dat je in gedachten hebt?
  • Ben je op zoek naar een zeer geavanceerd model of volstaat een basismodel?
  • Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat met veel automatisering en maatwerk?
  • Wil je dat de koffiemachine een grote hoeveelheid koffie zet?

In dit artikel hebben we 9 van de beste Krups koffiezetapparaten in de markt besproken. Om de beste uit deze 10 te kiezen, wil je de antwoorden weten op de vragen die we hierboven hebben genoemd. 

Sommige koffiezetapparaten van Krups zijn exclusief opgezet voor de luxe opstellingen, en ze zijn erg scherp geprijsd. Sommige andere koffiezetapparaten zijn zeer betaalbaar geprijsd en bieden het basisniveau van automatisering in het koffiezetproces. Je moet dus een duidelijk idee hebben van de vereisten voordat je kiest voor het juiste koffiezetapparaat voor jou.

  • Hoe vaak drink ik elke dag koffie? 
  • Hoe groot is mijn keukenkast? 
  • Heb ik een koffiezetapparaat nodig dat is ontworpen voor luxe opstellingen?
  • Ben ik oké met een koffiezetapparaat dat wat geluid maakt tijdens het koffiezetten?
  • Is het oké als ik wat handmatige inspanning moet leveren?

Dit zijn ook enkele van de vragen die je in gedachten moet houden voordat je voor de geschikte Krups bonenmachine kiest.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste Krups koffiemachine?

De beste Krups koffiemachine van 2021 is de Krups EA819E Quattro Force. Deze is het beste verkocht en het best beoordeeld in 2021. Bekijk hem hier.

Welke Krups koffiemachine voor thuis?

De Krups EA8110 en EA8150 zijn populaire modellen voor thuis. Deze zijn goedkoop en presteren goed. Daarnaast kun je er de meest gangbare koffiesoorten mee bereiden.

Wat is Krups?

Krups is een bekend Duits koffiemerk opgericht in 1846. Er zijn veel verschillende soorten koffiemachines van Krups. Bekijk ze hier.

Wat is kenmerkend voor een Krups koffiezetapparaat?

Het compacte design is een echt kenmerk van het merk.