Koffiemachine leasen? (2020 Update)

Koffiemachine leasen

Particulier een koffiemachine leasen? Dat kan! Tegenwoordig kun je een professionele koffiemachine leasen zonder investering.

Een koffiemachine leasen kan tegenwoordig via verschillende aanbieders. Zo koop je altijd een goede espresso machine voor jou.

De meeste koffiezetapparaten die geleased kunnen worden zijn beschikbaar via Coolblue. Ook CoffeeBundles heeft aanbod beschikbaar. Tegen aantrekkelijke prijzen met gratis koffie.

Wil je meer weten over het leasen van een koffiemachine? Lees hier:

De volledige koffieservice: een koffiemachine leasen bij CoffeeBundles

De prijzen van een koffiemachine leasen bij CoffeeBundles zijn als volgt:

Koffiemachine lease abonnementPrijs per kopVanaf koppen koffie
De Kleine Genieter€ 0,452,5 per dag
De Liefhebber€ 0,354 per dag
De Grootgebruiker€ 0,2510 per dag

Flexibel minimum, gewoon op vakantie

Koffiemachine leasen bij CoffeeBundles

Gelukkig is minimale afname van een aantal koppen per dag flexibel.

Ga je op vakantie? Ben je van plan om 2 maanden geen gebruik te gaan maken van jouw nieuwe koffiemachine? Dan is er gelukkig geen probleem.

Je kunt maximaal 2 maanden per jaar het minimale aantal koppen koffie uitzetten.

Er is dan geen verplichte afname. Wel zo handig!

Welke koffiebonen krijg je – en welk apparaat?

Siemens EQ6+ met koffiebonen van Moyee

Bij CoffeeBundles lease je de Siemens EQ6 300. Hierbij krijg je koffiebonen van Moyee Coffee.

De Siemens EQ6 300 is een professionele Siemens koffiemachine, die op dit moment bij Bol.com geprijsd is voor 819 euro.

Siemens EQ.6 plus. – Productvideo

De koffiemachine Siemens EQ.6 plus leasen.

Koffiebonen van Moyee Coffee

De Moyee Coffee koffiebonen zijn van de beste kwaliteit. Natuurlijk vers gebrand en het allerbelangrijkst, het zijn eerlijke koffiebonen.

Kort gezegd is het een merk koffiebonen die ook waarde hecht aan productie. Tegenwoordig is dat weinig meer te vinden. De reden achter wereld koffiedag is dat boeren slechts een fractie betaald krijgen van het uiteindelijke product: de koffieboon. Vaak zelfs te weinig om hun familie te onderhouden.

85% van de totale koffiewaarde verdwijnt in zakken van de multinationals. Slechts 15% van gaat naar de uiteindelijke boeren, volgens Moyee.

Bij Moyee Coffee zijn ze zeker van de zaak. De koffieboeren krijgen netjes betaald, hierdoor zijn het FairChain koffiebonen. Het is het eerste FairChain koffiebonen merk in Nederland.

Hoe werkt het?

hoe het werkt voor particulieren

Wanneer je particulier een koffiemachine gaat leasen bij Bundles, komen de bezorgers het koffiezetapparaat plaatsen. Natuurlijk helpen ze je ook bij het zetten van je eerste kopje.

Je betaald eenmalig 50 euro. Dit is de borg voor het koffie apparaat.

De smaken koffiebonen

Vervolgens zitten er 4 smaken koffiebonen bij de eerste levering. Allemaal smaken van Moyee. Je kunt vervolgens aangeven welke je het liefste hebt. Deze krijg je dan automatisch geleverd. Wisselen kan altijd!

De koffiebonen passen door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om nieuwe te ontvangen.

Eventueel onderhoud en reparatie?

Onderhoud en reparaties zijn allemaal inbegrepen. Er komt gewoon een monteur bij je langs. Of je krijgt een nieuwe koffieautomaat.

Je kunt maandelijks opzeggen. Handig! Het koffiezetapparaat wordt dan gewoon weer opgehaald. Zeg je binnen 5 jaar op? Dan vragen ze 50 euro voor het ophalen. Deze wordt dan verrekend met jouw borg. In principe kost dit dus niets. Die 50 euro betaal je vooraf.

Geen afval meer

Zoals je weet zijn er Nespresso machines die werken met cups. Een nadeel aan deze apparaten: cups zijn ontzettend slecht voor het milieu. Nu biedt Nespresso wel een cups recycle service aan, maar daar is het probleem nog niet mee verdwenen.

Er zijn vaak momenten waarop deze recycle zakjes niet op voorraad zijn. Daarnaast bestelt gewoon niet iedereen ze, wat begrijpelijk is.

Wanneer je een cupmachine hebt, ben je niet milieubewust bezig. Ten tweede is de koffie van deze Siemens EQ6+ gewoon véél lekkerder.

Stop met het vervuilen van afval en ga een koffiemachine huren! Twee keer zo lekker én milieubewust.


Koffiemachine leasen via Coolblue: Zo werkt het koffie abonnement

Koffiemachine leasen via Coolblue: het koffiemachine abonnement

Tegenwoordig is het ook mogelijk om via Coolblue een koffiemachine te leasen. Zo heb je een koffiemachine abonnement.

Je betaald 15,99 of 21,99 per maand voor een volautomatische koffiemachine. Hier krijg je dan geen koffiebonen bij, maar betaal je wel minder.

Voordelen

De voordelen zijn dat je een vast bedrag per maand betaald. Als je gaat verhuizen, verhuist Coolblue het product met je mee. Alhoewel ik denk dat je zelf ook die machine kunt inpakken.

Na 1 jaar kun je ‘m opzeggen. Dan halen ze de koffiemachine ook weer op.

Je betaalt bij Coolblue een eenmalige kosten van 49,-. Dit zijn de opstartkosten.

Opties

De opties zijn groter dan bij Bundles. Alhoewel de apparaten misschien niet zo goed zijn. Wel is de prijs per maand goedkoper.

Want voor de De’Longhi Magnifica S betaal je 15,99 per maand. Dit is een prima volautomatische koffiezetapparaat met stoompijpje. Ook heb je de keuze uit de JURA A1. Dit is een volautomaat zonder melkfunctie.

Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

De Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B is een basisklasse volautomaat. Je stelt geen gebruikersprofielen in. Wel heb je een melksysteem met stoompijpje.

Natuurlijk profiteer je ook van de heerlijkste koffiebonen. Dat is wel een voordeel. Zeker wanneer je van een cupmachine af komt – dan is dit een goede investering.

Het onderhoud is wel wat werk vergeleken met andere machines, zoals de JURA A1.

JURA A1

De Jura koffiemachine heeft een super gebruiksvriendelijk onderhoudsgemak. Want je hoeft ‘m haast nooit schoon te maken of te ontkalken. Lekker makkelijk!

Door de unieke P.E.P. zetmethode zet je gemakkelijk de lekkerste espresso. Water komt langer in aanraking met de koffie, waardoor de espresso een voller aroma krijgt.

Helaas zet je geen melkspecialiteiten met deze volautomatische koffiemachine. Voor lungo en espresso heb je een topklasse machine in huis, maar voor cappuccino raad ik het apparaat van Bundles aan.

Welke koffiemachine wil je leasen?

De keuze van waar je een koffiemachine gaat leasen hangt af van waar je naar op zoek bent. Wil je een cappuccino zetten? Dan zeg ik; kies voor CoffeeBundles. Dan weet je in ieder geval zeker dat je een apparaat hebt die met een gemak een lekkere cappuccino zet.

Met een stoompijpje is het vaak wat meer werk om melk op te schuimen. Daarnaast duurt het langer én heb je een melkkan nodig om de melk in op te schuimen. Dat is er nodig bij het leasen van de DeLonghi Magnifica. Daarom zeg ik: bij latte of cappuccino, kies voor CoffeeBundles!

Wil je enkel espresso zetten? Dan is de JURA A1 van Coolblue een goede keuze. Je hebt écht een goed apparaat, net als de Siemens van CoffeeBundles, maar dan enkel voor cappuccino.

Je betaalt hiervoor 21,99 per maand. Dan heb je weinig onderhoud aan de machine en écht lekkere koffie. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van je espresso of lungo.

Veelgestelde vragen

Welke koffiemachine leasen?

Je least de Siemens EQ6. Bekijk hier de video.

Wat is de prijs van een koffiemachine leasen?

Je betaalt per kopje koffie. Vanaf € 0,45 tot € 0,25.

Hoe werkt een koffiezetapparaat leasen?

Het werkt eenvoudig: betaal 50 euro borg, ontvang maandelijks een factuur. Koffiebonen zijn inbegrepen. Bekijk hier precies hoe het werkt.

11 gedachten over “Koffiemachine leasen? (2020 Update)”

 1. Apart haha! Het onderhoud van zo’n machine is wel een dingetje natuurlijk. Elke week heeft het wel een beurt nodig. Daar komt natuurlijk geen monteur voor.

  En bij leasen denk ik toch aan een service die je gebruikt en waarbij alles uithanden wordt genomen.

  Beantwoorden
 2. Bijzonder dat je de machines kan leasen! Lijkt me soms best handig, alleen drink ik zelf maximaal 2x per week koffie, maar voor m’n schoonmoeder zou het wel wat zijn, die is dol op goede machines!

  Beantwoorden
 3. Super handig. Het lijkt mij ideaal als je meer koffiedrinkers hebt in huis. Bij ons drinkt alleen mn vriend koffie dus ik weet niet of het dan nog rendabel is.

  Beantwoorden

Plaats een reactie