Home / Blog / Kennis en advies / Koffiemachine leasen? Zó huur je als particulier een koffiemachine

Koffiemachine leasen? Zó huur je als particulier een koffiemachine

Particulier een koffiemachine huren? Slim. Een koffiemachine leasen, dan hoef je niet te investeren. Geen last van onderhoud, optioneel met koffie abonnement zodat je nooit meer koffie hoeft te kopen. Wat kost dat? En welke opties heb je?

Profiteert van topkwaliteit koffie voor een vast bedrag per maand. Inclusief koffiezetapparaat.

Een koffiemachine leasen kan in 2024 via BlueMovement of Coffeebundles.

Bij Coffeebundles krijg je iedere maand koffiebonen geleverd (als ze op zijn). Daarnaast is Coffeebundles een slagje goedkoper dan Bluemovement.

Alvast heel veel plezier met jouw nieuwe lease koffiezetapparaat!


Koffiemachine leasen bij CoffeeBundles: Hoe werkt een koffiezetapparaat huren?

Een koffiemachine leasen bij CoffeeBundles is een slim idee. Hierbij krijg je de koffiemachine thuis geïnstalleerd en geleverd voor een vast bedrag per maand.

Het koffieapparaat blijft eigendom van Bundles. Mocht er iets mee zijn, dan komen ze ‘m repareren of vervangen.

Op deze manier heb je altijd een werkende koffiemachine met heerlijke koffie. Want de koffiebonen zitten erbij geleverd!

De prijzen van een koffiemachine leasen bij CoffeeBundles zijn als volgt:

Koffiemachine lease abonnementPrijs per kopPrijs per maandPer dag
Classic (Siemens EQ6)0,4735,252,5 koffie
Luxe (Siemens EQ6)0,3739,004 koffie
Platinum (EQ700 – uitverkocht)0,2644,2510 per dag

Geen zorgen, je kunt ook leasen zonder koffiebonen. Dan is de prijs per maand goedkoper.

CoffeeBundles wordt beoordeeld met een 9.1 uit 432 klant beoordelingen. En dat zegt wat! Service staat hoog in het vaandel, de koffie is érg lekker en de machine is perfect. Een ‘match made in heaven‘!


Flexibel minimum én gewoon op vakantie

Gelukkig is minimale afname van een aantal koppen per dag flexibel. Past het abonnement toch niet helemaal bij jouw gebruik? Dan wordt het abonnement automatisch omgeschakeld naar de beste voor jouw situatie. Zo heb je altijd de beste match.

Ga je op vakantie? Dan wil je natuurlijk niet doorbetalen. En dat is geen probleem! Je kunt maximaal 2 maanden per jaar het minimale aantal koppen koffie uitzetten. Er is dan geen verplichte afname. Wel zo handig!


Welke koffiebonen krijg je – en welk apparaat?

Bij CoffeeBundles lease je de Siemens EQ6 Plus of Siemens EQ700. Prachtige apparaten met een makkelijk display en heerlijke koffie.

Met meegeleverd melkreservoir, een automatische cappuccino functie en twee koffie tegelijk.

Ook is onderhoud een kleine moeite en door het grote water- en bonenreservoir hoef je ‘m niet vaak bij te vullen. Kortom is dit een topklasse Siemens koffiemachine.

Bij dit koffieapparaat zitten ook kwaliteitsbonen. Hierbij krijg je koffiebonen van Moyee Coffee. Dat is fairchain. Dus eerlijke koffiebonen, bij je abonnement. Hierdoor krijgen koffieboeren eerlijk betaald voor hun werk – en is het ecologisch verantwoorde koffie!


Siemens EQ.6 plus. – Productvideo

De koffiemachine Siemens EQ.6 plus leasen.

Koffiebonen van Moyee Coffee

De Moyee Coffee koffiebonen zijn van de beste kwaliteit. Natuurlijk vers gebrand en; het zijn eerlijke koffiebonen.

Kort gezegd is het een merk koffiebonen die ook waarde hecht aan de hele ketting van producenten.

De reden achter wereld koffiedag is dat boeren slechts een fractie betaald krijgen van het uiteindelijke product: de koffieboon. Vaak zelfs te weinig om hun familie te onderhouden.

85% van de totale koffiewaarde verdwijnt in zakken van de multinationals. Slechts 15% van gaat naar de uiteindelijke boeren, volgens Moyee.

Bij Moyee Coffee zijn ze zeker van de zaak. De koffieboeren krijgen netjes betaald, hierdoor zijn het FairChain koffiebonen. Het is het eerste FairChain koffiebonen merk in Nederland. En de koffie? Die is écht goed!


Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je particulier een koffiemachine gaat leasen bij Bundles, komen de bezorgers het gehuurde koffiezetapparaat plaatsen. Natuurlijk helpen ze je ook bij het zetten van je eerste kopje.

Je betaald eenmalig 50 euro. Dit is de borg voor het koffie apparaat. Deze borg krijg je terug als je na 5 jaar opzegt. Anders wordt dit verrekend met de 50 euro verplaats-bijdrage voor het verplaatsen van de machine. Je kunt iedere maand opzeggen.

Ook de Bundles Buddy stekker wordt meteen aangesloten. Hierdoor ziet Bundles hoeveel kopjes er per dag worden gezet. Zo weet Bundles precies wanneer er nieuwe koffiebonen nodig zijn.

Ook kunnen ze met deze slimme stekker jouw abonnement naar boven of naar beneden aanpassen als je buiten het gekozen abonnement gaat. Wel zo handig, want zo stap je altijd over naar de meest voordelige keuze voor jou.


De smaken koffiebonen

Er zitten 4 smaken koffiebonen bij de eerste levering. Allemaal smaken van Moyee, Specialty Coffee dus.

Je kunt vervolgens aangeven welke je het liefste hebt. Deze krijg je dan automatisch geleverd. Wisselen kan altijd!

De koffiebonen passen door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om nieuwe te ontvangen. Ook zitten deze in een speciale verpakking, zodat ze lekker vers blijven.

Bij supermarkt koffiebonen heb je veel gebroken bonen en zijn vaak donker gebrand. Moyee is koffie van hoge kwaliteit: er zitten weinig gebroken bonen tussen en de maling is lichter. Hierdoor smaakt de koffie een stuk beter!


Eventueel onderhoud en reparatie?

Onderhoud en reparaties zijn allemaal inbegrepen. Er komt gewoon een monteur bij je langs. Of je krijgt een nieuwe koffieautomaat, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.


Geen vervuilende cupjes!

Zoals je weet zijn er Nespresso machines die werken met cups. Een nadeel aan deze apparaten: cups zijn ontzettend slecht voor het milieu. Nu biedt Nespresso wel een cups recycle service aan, maar daar is het probleem nog niet mee verdwenen.

Er zijn vaak momenten waarop deze recycle zakjes niet op voorraad zijn. Daarnaast bestelt gewoon niet iedereen ze, wat begrijpelijk is.

Wanneer je een cupmachine hebt, ben je niet milieubewust bezig. Ten tweede is de koffie van deze Siemens EQ6+ gewoon véél lekkerder. Echt waar!

Dus bekijk de website van CoffeeBundles en probeer het! Dit is namelijk een prachtige abonnenmentvorm voor een koffiemachine en ecologische keuze om jouw koffie te drinken.


Koffiemachine leasen bij BlueMovement

BlueMovement is een nieuwe partij waarbij je voor een vast bedrag per maand je koffiemachine kan leasen. Ook als particulier!

Onderdeel van Bosch en hetzelfde assortiment als CoffeeBundles: Siemens EQ6 of Siemens EQ700.

De kosten voor een abonnement liggen bij BlueMovement tussen de 20,99 en 29,99 per maand, afhankelijk van welke koffiemachine je kiest. Hierbij zitten geen koffiebonen.

Nu ook de luxe Siemens EQ.700

De EQ.700 van Siemens heb je vast weleens op TV voorbij zien komen. Dit is een topmodel van Siemens, perfect voor bij je thuis.

Via WiFi koppeling zet je via je telefoon de lekkerste koffierecepten van over de hele wereld. Het grote display zorgt voor een hoog gebruiksgemak.

Meer weten over de EQ.700? Bekijk bij BlueMovement.


Welke koffiemachine wil je leasen?

De keuze van waar je een koffiemachine gaat leasen hangt af van waar je naar op zoek bent.

Ga je voor meer gebruiksgemak, een hoop specialiteiten en het minste onderhoud? Dan kies je de Siemens EQ.700.

Wil je een wat goedkoper abonnement? Kies dan voor de Siemens EQ.6 Plus. Met iets minder koffiesoorten en minder gebruiksgemak door het kleinere display betaal je minder.

Ik vind een koffiezetapparaat huren als particulier best een slim idee. Je hoeft je geen zorgen te maken als de automaat stuk gaat.

Weet je het nog niet? Laat hieronder een reactie achter met jouw vraag. En dan help ik je naar de beste beslissing voor jouw situatie. Want kwaliteitskoffie drinken, dat verdienen we allemaal!

Veelgestelde vragen

Welke koffiemachine leasen?

Er zijn Siemens koffiemachines beschikbaar om te leasen: kies uit de EQ.6 Plus of de EQ.700 voor een vast bedrag per maand.

Wat is de prijs van een koffiemachine leasen?

Je betaalt per kopje koffie bij Bundles. Vanaf € 0,47 tot € 0,26 per kopje. Dan betaal je in feite niets voor het apparaat, koffiebonen iedere maand geleverd.

Hoe werkt een koffiezetapparaat huren?

Het werkt eenvoudig: betaal 50 euro borg, ontvang maandelijks een factuur. Koffiebonen zijn inbegrepen bij Bundles en bij BlueMovement betaal je enkel voor het apparaat. Bekijk hier precies hoe het werkt.

13 gedachten over “Koffiemachine leasen? Zó huur je als particulier een koffiemachine”

 1. Apart haha! Het onderhoud van zo’n machine is wel een dingetje natuurlijk. Elke week heeft het wel een beurt nodig. Daar komt natuurlijk geen monteur voor.

  En bij leasen denk ik toch aan een service die je gebruikt en waarbij alles uithanden wordt genomen.

  Beantwoorden
 2. Bijzonder dat je de machines kan leasen! Lijkt me soms best handig, alleen drink ik zelf maximaal 2x per week koffie, maar voor m’n schoonmoeder zou het wel wat zijn, die is dol op goede machines!

  Beantwoorden
 3. Super handig. Het lijkt mij ideaal als je meer koffiedrinkers hebt in huis. Bij ons drinkt alleen mn vriend koffie dus ik weet niet of het dan nog rendabel is.

  Beantwoorden

Plaats een reactie