Home / Blog / Kennis en advies / Koffiemachine leasen? Een koffiemachine huren als particulier of bedrijf!

Koffiemachine leasen? Een koffiemachine huren als particulier of bedrijf!

Koffiemachine leasen 2021

Particulier een koffiemachine leasen? Dat kan! Tegenwoordig kun je een professionele koffiemachine leasen zonder investering. Dit staat gelijk aan een koffiezetapparaat huren. Zo hoef je nooit onderhoud te plegen en sta je zelf niet voor een grote uitgave.

Je profiteert van topkwaliteit koffie voor een vast bedrag per maand. Dit kan ook zakelijk. Want zeker op kantoor is het handig geen onderhoud uit te hoeven voeren. Hiervoor heb je het namelijk druk genoeg!

Een koffiemachine leasen kan tegenwoordig via verschillende aanbieders. Zo huur je altijd een goede machine voor jou. Via Coolblue kun je voor een laag vast bedrag per maand de koffiemachine bij jou thuis laten installeren. Zo werkt jouw machine altijd!

Ook via CoffeeBundles is er een aantrekkelijk aanbod beschikbaar. Niet alleen krijg je een mooie Siemens apparaat, maar ook genoeg koffie voor de gehele maand. Een interessant concept! Want zodra jouw koffiebonen op zijn, ligt er een brievenbus pakketje met vers gebrande koffiebonen voor je klaar.

Alvast heel veel plezier bij het lezen en met jouw nieuwe lease koffiezetapparaat!


Koffiemachine leasen bij CoffeeBundles: Hoe werkt een koffiezetapparaat huren?

Een koffiemachine leasen bij CoffeeBundles is een slim idee. Hierbij krijg je de koffiemachine thuis geïnstalleerd en geleverd voor een vast bedrag per maand. Het koffieapparaat blijft eigendom van Bundles. Mocht er iets mee zijn, dan komen ze ‘m repareren of vervangen. Op deze manier heb je altijd een werkende koffiemachine met heerlijke koffie. Want de koffie zit er bijgeleverd!

De prijzen van een koffiemachine leasen bij CoffeeBundles zijn als volgt:

Koffiemachine lease abonnementPrijs per kopVanaf koppen koffie
De Kleine Genieter€ 0,472,5 per dag
De Liefhebber€ 0,374 per dag
De Grootgebruiker€ 0,2610 per dag

CoffeeBundles wordt beoordeeld met een 9.1 uit 432 klant beoordelingen. En dat zegt wat! Service staat hoog in het vaandel, de koffie is érg lekker en de machine is perfect. Een ‘match made in heaven‘!


Flexibel minimum én gewoon op vakantie

Koffiemachine leasen bij CoffeeBundles

Gelukkig is minimale afname van een aantal koppen per dag flexibel. Past het abonnement toch niet helemaal bij jouw gebruik? Dan wordt het abonnement automatisch omgeschakeld naar de beste voor jouw situatie. Zo heb je altijd de beste match.

Ga je op vakantie? Dan wil je natuurlijk niet doorbetalen. En dat is geen probleem! Je kunt maximaal 2 maanden per jaar het minimale aantal koppen koffie uitzetten. Er is dan geen verplichte afname. Wel zo handig!


Welke koffiebonen krijg je – en welk apparaat?

Bij CoffeeBundles lease je de Siemens EQ6 Plus. Een prachtig apparaat voor thuis. Met meegeleverd melkreservoir, een automatische cappuccino functie en twee koffie tegelijk. Ook is onderhoud een kleine moeite en door het grote water- en bonenreservoir hoef je ‘m niet vaak bij te vullen. Kortom is dit een topklasse Siemens koffiemachine.

Bij dit koffieapparaat zitten ook kwaliteitsbonen. Hierbij krijg je koffiebonen van Moyee Coffee. Dat is fairchain. Dus eerlijke koffiebonen, bij je abonnement. Hierdoor krijgen koffieboeren eerlijk betaald voor hun werk – en is het ecologisch verbouwde koffie!


Siemens EQ.6 plus. – Productvideo

De koffiemachine Siemens EQ.6 plus leasen.

Koffiebonen van Moyee Coffee

De Moyee Coffee koffiebonen zijn van de beste kwaliteit. Natuurlijk vers gebrand en het unieke aan deze koffie; het zijn eerlijke koffiebonen.

Kort gezegd is het een merk koffiebonen die ook waarde hecht aan de hele ketting van producenten. De reden achter wereld koffiedag is dat boeren slechts een fractie betaald krijgen van het uiteindelijke product: de koffieboon. Vaak zelfs te weinig om hun familie te onderhouden.

85% van de totale koffiewaarde verdwijnt in zakken van de multinationals. Slechts 15% van gaat naar de uiteindelijke boeren, volgens Moyee.

Bij Moyee Coffee zijn ze zeker van de zaak. De koffieboeren krijgen netjes betaald, hierdoor zijn het FairChain koffiebonen. Het is het eerste FairChain koffiebonen merk in Nederland. En de koffie? Die is écht goed!


Hoe gaat het in zijn werk?

hoe het werkt voor particulieren

Wanneer je particulier een koffiemachine gaat leasen bij Bundles, komen de bezorgers het gehuurde koffiezetapparaat plaatsen. Natuurlijk helpen ze je ook bij het zetten van je eerste kopje.

Je betaald eenmalig 50 euro. Dit is de borg voor het koffie apparaat. Deze borg krijg je terug als je na 5 jaar opzegt. Anders wordt dit verrekend met de 50 euro verplaats-bijdrage voor het verplaatsen van de machine. Je kunt iedere maand opzeggen.

Ook de Bundles Buddy stekker wordt meteen aangesloten. Hierdoor ziet Bundles hoeveel kopjes er per dag worden gezet. Zo weet Bundles precies wanneer er nieuwe koffiebonen nodig zijn.

Ook kunnen ze met deze slimme stekker jouw abonnement naar boven of naar beneden aanpassen als je buiten het gekozen abonnement gaat. Wel zo handig, want zo stap je altijd over naar de meest voordelige keuze voor jou.


De smaken koffiebonen

Er zitten 4 smaken koffiebonen bij de eerste levering. Allemaal smaken van Moyee. Je kunt vervolgens aangeven welke je het liefste hebt. Deze krijg je dan automatisch geleverd. Wisselen kan altijd!

De koffiebonen passen door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om nieuwe te ontvangen. Ook zitten deze in een speciale verpakking, zodat ze lekker vers blijven.


Eventueel onderhoud en reparatie?

Onderhoud en reparaties zijn allemaal inbegrepen. Er komt gewoon een monteur bij je langs. Of je krijgt een nieuwe Siemens koffieautomaat.


Geen vervuilende cupjes!

Zoals je weet zijn er Nespresso machines die werken met cups. Een nadeel aan deze apparaten: cups zijn ontzettend slecht voor het milieu. Nu biedt Nespresso wel een cups recycle service aan, maar daar is het probleem nog niet mee verdwenen.

Er zijn vaak momenten waarop deze recycle zakjes niet op voorraad zijn. Daarnaast bestelt gewoon niet iedereen ze, wat begrijpelijk is.

Wanneer je een cupmachine hebt, ben je niet milieubewust bezig. Ten tweede is de koffie van deze Siemens EQ6+ gewoon véél lekkerder. Echt waar!

Dus bekijk de website van CoffeeBundles en probeer het! Dit is namelijk een prachtige abonnenmentvorm voor een koffiemachine en ecologische keuze om jouw koffie te drinken.


Een koffiemachine leasen bij Coolblue? Dit zijn de koffiemachine abonnementen in 2021

Koffiemachine leasen bij Coolblue: de Koffiemachine abonnementen

Tegenwoordig is het ook mogelijk om via Coolblue een koffiemachine te leasen. Zo heb je een koffiemachine abonnement waar je maandelijks voor betaald. Deze vorm van een koffiezetapparaat huren werkt weer totaal anders als degene hierboven beschreven!

Je betaald verschillende prijzen voor verschillende soorten apparaten. Deze prijs verschilt van slechts € 11,99 tot wel € 24,99 per maand. Dit is dan enkel de machine, niet de koffie.

Het verschil met CoffeeBundles en Coolblue is dus vooral dat stukje extra service bij Bundles. Je hoeft zelf niet in de gaten te houden of de koffie op is. Dat heeft CoffeeBundles goed geregeld.

Een voordeel is dat je een stuk minder betaald bij Coolblue. Houdt wel in gedachten dat je de koffiebonen nog los moet bestellen.

Als je een kopje per dag drinkt valt dit wel mee. Maar bij 4 koppen per persoon per dag in een gezin van 4, is dat € 4,16 per dag. En dat is dan weer 128 euro per maand. Maar dan heb je wél de koffiebonen thuis geleverd wanneer ze op zijn. En voor 496 koppen koffiebonen kopen is ook zeker niet gratis!


Voordelen van Coolblue

De voordelen zijn dat je een vast bedrag per maand betaald. Als je gaat verhuizen, verhuist Coolblue het product met je mee. Alhoewel ik denk dat je zelf ook die machine kunt inpakken.

Na 1 jaar kun je ‘m opzeggen. Dan halen ze de koffiemachine ook weer op. Of je kunt kiezen om het overname aanbod te accepteren. Je betaald dan minder dan de aanschafprijs voor het apparaat. Coolblue komt met een prijsvoorstel.

Je betaalt bij Coolblue een eenmalige kosten van € 49,-. Dit zijn de opstartkosten. Hierbij heb je wel binnen 24 uur een koffiemachine thuis staan. En gaat ‘ie kapot? Dan komen ze hem binnen 48 uur vervangen of repareren. Goed geregeld!


Welk apparaat kies jij?

De keuzeopties voor koffiemachines zijn groter dan bij Bundles – want daar krijg je altijd de Siemens EQ6+ S300.

Voor de De’Longhi Magnifica S betaal je 11,99 per maand. Dit is een prima volautomatische koffiezetapparaat met stoompijpje. Ook heb je de keuze uit de JURA D4 en de De’Longhi Perfecta EVO ESAM 420.80.TB. Enkel met de laatste kun je automatisch melk opschuimen.

Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

De Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B is een basisklasse volautomaat. Je stelt geen gebruikersprofielen in. Wel heb je een melksysteem met stoompijpje.

Met een redelijk groot waterreservoir van 1,8 liter heb je genoeg voor een hele dag koffie drinken. Ook het bonenreservoir van 250 gram is groot genoeg.

Het ontkalken gaat handmatig en kost wel even wat tijd. Dit doe je met behulp van de handleiding.

Kortom is dit een basisklasse koffiezetapparaat van Coolblue, waarbij je ‘slechts’ 11,99 per maand betaald. Hier lees je meer over dit apparaat.

JURA D4

Deze Jura koffiemachine heeft een gebruiksvriendelijk onderhoudsgemak. Want je hoeft ‘m haast nooit schoon te maken of te ontkalken. Lekker makkelijk!

Door de unieke P.E.P. zetmethode zet je gemakkelijk de lekkerste espresso. Water komt langer in aanraking met de koffie, waardoor de espresso een voller aroma krijgt.

Helaas zet je geen melkspecialiteiten met deze volautomatische koffiemachine. Voor lungo en espresso heb je een topklasse machine in huis, maar voor cappuccino raad ik het apparaat van Bundles aan – of de duurdere De’Longhi Perfecta EVO.

Voor 19,99 per maand haal je deze topklasse volautomaat in huis. Het is een degelijk apparaat waarbij je de temperatuur, sterkte en hoeveelheid zelf aanpast.

Deze JURA is ook als beste getest door de Consumentenbond. Interesse in deze Jura koffiemachine leasen in abonnementsvorm? Lees hier meer.

De’Longhi Perfecta EVO ESAM 420.80.TB

De De’Longhi Perfecta EVO ESAM 420.80.TB leasen is de duurste versie bij Coolblue. Dat is ook logisch, want dit is een erg uitgebreid apparaat.

Hiermee kun je vrijwel alles zelf instellen en automatisch zetten. Het schoonmaken en reinigen van deze machine gaat ook gemakkelijk via verschillende onderhoudsprogramma’s.

Doordat er een melkreservoir en automatisch melksysteem in zit heb je een cappuccino binnen een mum van tijd gezet.

Kies je voor de beste? Dan lease je deze De’Longhi Perfecte EVO gemakkelijk bij Coolblue!


Welke koffiemachine wil je leasen?

De keuze van waar je een koffiemachine gaat leasen hangt af van waar je naar op zoek bent. Wil je een cappuccino zetten? Dan zeg ik; kies voor CoffeeBundles of ga voor de De’Longhi Perfecta EVO. Dan weet je in ieder geval zeker dat je een apparaat hebt die met een gemak een lekkere cappuccino zet.

Met een stoompijpje is het vaak wat meer werk om melk op te schuimen. Daarnaast duurt het langer én heb je een melkkan nodig om de melk in op te schuimen.

Wil je enkel espresso zetten? Dan is de JURA D4 van Coolblue een goede keuze. Je hebt écht een goed apparaat, net als de Siemens van CoffeeBundles, maar dan enkel voor cappuccino.

Je betaalt hiervoor 14,99 per maand. Dan heb je weinig onderhoud aan de machine en écht lekkere koffie. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van je espresso of lungo.

Weet je het nog niet? Laat hieronder een reactie achter met jouw vraag. En dan help ik je naar de beste beslissing voor jouw situatie. Want kwaliteitskoffie drinken, dat verdienen we allemaal!

Veelgestelde vragen

Welke koffiemachine leasen?

Je least de Siemens EQ6. Bekijk hier de video.

Wat is de prijs van een koffiemachine leasen?

Je betaalt per kopje koffie bij Bundles. Vanaf € 0,47 tot € 0,26 per kopje. Dan betaal je niets voor het apparaat. Bij Coolblue betaal je een vast bedrag per maand, enkel voor de machine.

Hoe werkt een koffiezetapparaat huren?

Het werkt eenvoudig: betaal 50 euro borg, ontvang maandelijks een factuur. Koffiebonen zijn inbegrepen bij Bundles en bij Coolblue betaal je enkel voor het apparaat. Bekijk hier precies hoe het werkt.

11 gedachten over “Koffiemachine leasen? Een koffiemachine huren als particulier of bedrijf!”

 1. Apart haha! Het onderhoud van zo’n machine is wel een dingetje natuurlijk. Elke week heeft het wel een beurt nodig. Daar komt natuurlijk geen monteur voor.

  En bij leasen denk ik toch aan een service die je gebruikt en waarbij alles uithanden wordt genomen.

  Beantwoorden
 2. Bijzonder dat je de machines kan leasen! Lijkt me soms best handig, alleen drink ik zelf maximaal 2x per week koffie, maar voor m’n schoonmoeder zou het wel wat zijn, die is dol op goede machines!

  Beantwoorden
 3. Super handig. Het lijkt mij ideaal als je meer koffiedrinkers hebt in huis. Bij ons drinkt alleen mn vriend koffie dus ik weet niet of het dan nog rendabel is.

  Beantwoorden

Plaats een reactie