Jura Cool Control kopen?

Jura Cool Control

Jura Cool Control kopen? Met een Jura Cool Control heb je altijd vers, dik melkschuim bij de hand. Je hoeft zo niet meer jouw melk in de koelkast te zetten of een los melkpak te gebruiken bij een melkslang. De Jura Cool Control komt in verschillende soorten en maten. Op deze pagina leggen we je alles uit over de verschillende soorten van de Jura Cool Control én laten we je zien welke de beste is. Klaar voor?


Jura Cool Control

Hieronder in de tabel staan de beste Jura Cool Control’s voor je opgesomd met de prijs erbij. Klik op de link en scroll direct door naar het melkreservoir. Daar geven we je een beschrijving én review van de melkreservoirs van Jura.

Jura Cool ControlPrijs
Basic 0,6 liter€ 99,-
Wireless 0,6 liter€ 199,-
1 liter€ 154,99

Basic 0,6 liter

Basic 0,6 liter

Deze Basic 0,6 liter is ideaal voor jouw Jura koffiemachine met melkslang. Je hangt de melkslang in dit zelf koelende melkreservoir. De Cool Control houdt de temperatuur van jouw melk altijd op 4°C. Zo hoef je niet eraan te denken om de Cool Control in de koelkast te zetten.

De Basic 0,6 liter is het goedkoopste melkreservoir van Jura wat de temperatuur zelf in toom houdt. Deze is geschikt voor iedere koffieapparaat van Jura met een melkslang.


JURA Cool Control Wireless 0,6 L

Wireless 0,6 liter

Deze Jura Cool Control Wireless 0,6 liter is een draadloze versie van de versie hierboven. Zo is deze Wireless 0,6 liter geschikt om aan te sluiten op de espressomachine. De Jura geeft dan aan wanneer er melk moet worden bijgevuld.

Ook deze houdt de temperatuur altijd op 4 graden. Het uitneembare roestvrijstalen reservoir is vaatwasserbestendig en hoef je dus niet handmatig schoon te maken.

De Wireless Cool Control is geschikt voor de: GIGA 5, Z8, Z6 IMPRESSA Z9 en Z7, J6, J600, IMPRESSA J9.4, J9.3, J9.2, J800, J500, J95, J90, IMPRESSA J85 en J80, E6, E60, E600, E8, E80, E800, F9, IMPRESSA F8, F85,IMPRESSA F7.

JURA Wireless Cool Control 0.6L

Jura Cool Control 1 liter

1 liter

Deze Jura Cool Control 1 liter is lekker groot. Niet draadloos, maar wel 1 liter. Daarom is deze Jura Cool Control 1l geschikt voor ieder Jura koffiezetapparaat met melkslang. Met een gemiddelde temperatuur van 4 graden celcius houdt je de melk altijd op een perfecte temperatuur. Zo schuim je op ieder moment van de dag melk op. Zowel microschuim als lekker dik schuim komt uit deze melkreservoirs.

Ook bij deze 1 liter variant zit het roestvrijstalen gedeelte binnen in het reservoir. Dit haal je er handig uit én kun je gewoon in de vaatwasser doen. Door het extra grote formaat hoef je niet elke keer je melk weer bij te vullen, maar blijft het lekker lang goed.

JURA | Cool Control 1 l

Top