Home / Blog / Accessoires / Jura Cool Control review: het beste melkreservoir voor thuis!

Jura Cool Control review: het beste melkreservoir voor thuis!

Jura Melkreservoir

Op zoek naar een goede Jura melkreservoir? Met een Jura Cool Control heb je altijd vers, dik melkschuim bij de hand. Je hoeft zo niet meer jouw melk in de koelkast te zetten of een los melkpak te gebruiken bij een melkslang.

De Jura Cool Control komt in verschillende soorten en maten. Zo zijn er héle grote – en ook kleine formaten te koop. Op deze pagina leggen we je alles uit over de verschillende soorten van de Jura Cool Control én laten we je zien welke de beste is. We vonden wat min- en pluspunten en delen deze graag met je. Zo koop je altijd slim het beste melkreservoir voor jou.

Laten we beginnen!

Alle verschillende Jura Cool Control melkreservoirs

Hieronder vind je de verschillende Jura Cool Control melkreservoirs. Klein, groot en draadloos bedienbaar of niet. Kies de beste voor jou en scroll door naar de review van die melkreservoir.

Jura Cool Control
Basic 0,6 liter
Wireless 0,6 liter
1 liter
2,5 liter
Jura Cool Control Basic 0,6 liter

Basic 0,6 liter

De Jura Cool Control Basic 0,6 liter is ideaal voor jouw Jura koffiemachine met melkslang.

Je hangt de melkslang in dit zelf koelende melkreservoir. De Cool Control houdt de temperatuur van jouw melk altijd op 4°C. Dit is de perfecte temperatuur voor melkschuim. De koelkast hoef je dus niet meer te gebruiken!

Met dit kleine melkreservoir kun je met ieder Jura apparaat met melkslang koffie met melkschuim zetten. Deze is het goedkoopste en daarmee ook degene die het meest is verkocht.

De Basic 0,6L scoort een 9,1 uit 10. Met 17 reviews is dit melkreservoir het best verkocht en het meest beoordeeld. Het enige wat bij veel klanten opvalt: de ventilator maakt hoorbaar geluid. Hierdoor is dit niet handig voor een compleet stil huishouden.


Wireless 0,6 L

Wireless 0,6 liter

Deze Jura Cool Control Wireless 0,6 liter is een draadloze versie van de versie hierboven. Het melkreservoir is net zo groot. Deze Wireless 0,6 liter is geschikt om aan te sluiten op de espressomachine met melkslang. De Jura geeft dan aan wanneer er melk moet worden bijgevuld. Zo staat deze in connectie met de koffiemachine.

Hierdoor gaat er geen melk spetteren als het reservoir op is. Want je krijgt op tijd een melding om het melkreservoir bij te vullen.

Ook deze houdt de temperatuur altijd op 4 graden. Het uitneembare roestvrijstalen reservoir is vaatwasserbestendig en hoef je dus niet handmatig schoon te maken.

Productvideo

Bekijk hierboven de productvideo van de Cool Control Wireless.

De Wireless Cool Control is geschikt voor de: GIGA 5, Z8, Z6 IMPRESSA Z9 en Z7, J6, J600, IMPRESSA J9.4, J9.3, J9.2, J800, J500, J95, J90, IMPRESSA J85 en J80, E6, E60, E600, E8, E80, E800, F9, IMPRESSA F8, F85,IMPRESSA F7.


1 liter

Jura Cool Control 1 liter

Deze Jura Cool Control 1 liter is lekker groot. Niet draadloos, maar wel 1 liter. Hierdoor hoef je jouw melkreservoir niet vaak bij te vullen.

Deze Jura Cool Control 1l is geschikt voor iedere Jura met melkslang. Met een gemiddelde temperatuur van 4 graden houd je de melk altijd op een perfecte temperatuur. Zo schuim je op ieder moment van de dag melk op. Zowel microschuim als dik schuim komt uit dit melkreservoir.

Met deze 1 liter variant zit het roestvrijstalen gedeelte binnen in het reservoir. Dit haal je er handig uit én kun je gewoon in de vaatwasser doen. Door het extra grote formaat hoef je niet elke keer je melk weer bij te vullen, maar blijft het lekker lang goed.

JURA Cool Control 1.0 l

2,5 liter

2,5 liter melkreservoir

Met een Jura Cool Control van 2,5 liter zit je voor de hele dag goed. Bij het kopen van een Jura koffiemachine voor een klein bedrijf is dit een goede keuze. Zo kun je jouw werknemers de hele dag cappuccino’s laten drinken, zonder dat je het melkreservoir bij hoeft te vullen.

Deze worden niet heel veel verkocht en zijn ook niet aan te raden voor thuis. Enkel bij een groot huishouden met enkel cappuccino drinkers kan dit handig van pas komen.

Het melkreservoir is ook aardig aan de prijs. Hierdoor koop je ‘m niet zomaar. Denk er dus goed over na! De wireless versie is het meeste verkocht en dé aanrader voor thuis op het aanrecht. Maar heb je een groter gezin of een apparaat op kantoor staan? Dan is de 2,5 liter een uitkomst.