Home / Blog / Accessoires / Espresso kopjes kopen: de leukste voor de échte espresso liefhebber!

Espresso kopjes kopen: de leukste voor de échte espresso liefhebber!

Beste Espresso Kopjes 2023

Espresso kopjes kopen? Deze kleine kopjes zijn onmisbaar voor de echte espresso liefhebber. Een espresso is een kort en sterk bakje koffie. De inhoud van een espresso kopje is ongeveer 70 tot 80 ml. De inhoud van een espresso is ongeveer 30 ml. Je kan dus ook een dubbele of doppio zetten je in espresso kopje.

Traditionele Italiaanse espresso kopjes zijn gemaakt van porselein en worden vaak verkocht met een schoteltje. Je kan ook kiezen voor glazen espressokopjes, maar ook de hkliving espressokopjes zijn erg populair.

Bekijk hier de leukste espresso kopjes!


Italiaanse Espresso Kopjes

In Italië is espresso dé manier van koffie drinken. Even snel een koffietje aan de bar, of lekker thuis uit je percolator of espressomachine. Espressokopjes zullen in Italië nergens ontbreken!

Typische Italiaanse Espresso kopjes kopen? Hier laten we je de beste espressokopjes zien!


1. Bialetti espressokopjes met schotel – 80 ml

Bialetti Italiaanse espressokopjes met schotel porselein 4 stuks

Bialetti, een typisch Italiaans merk met typische Italiaanse espressokopjes, inclusief leuke schotels! De unieke en bijna komische stijl van Bialetti zien we ook terug in de cappuccino kopjes.

De set wordt geleverd met 4 kopjes en 4 schotels die goed bij elkaar passen maar net even ander zijn. De kopjes zijn gemaakt van porselein en hebben een inhoud van 80 ml, geschikt voor jouw espresso, doppio of espresso macchiato.


2. Maxwell & Williams white basics – 70 ml

Maxwell & Williams White Basics

Op zoek naar een simpel en klassiek ontwerp? Dan is dit witte, porseleinen espresso kopje wat jij zoekt. Niet te veel poespas, gewoon een mooi gevormd wit kopje met schotel.

Dit kopje heeft een inhoud van 70 milliliter en wordt per stuk geleverd. Ook hier kan je gerust een macchiato of doppio in zetten!


Espresso kopjes van glas

Naast de Italiaanse espresso kopjes van porselein, zijn er ook espressokopjes van glas. Ook deze worden steeds hipper. Het voordeel van glazen espresso kopjes? Door het glas kan je de volledige espresso zien.

Dubbelwandige espresso glazen zorgen dat je koffie de warmte langer behoud. Daarnaast hoef je je vingers niet te verbranden aan een warm kopje. Heb jij liever een glazen kopje in een traditionele vorm of kies je toch een kopje zonder oor?


1. Glasrijk – Dubbelwandig 80 ml

Dubbelwandige glazen espresso kopjes - Espresso kopjes glas

Deze kopjes kun je per twee, vier of zes kopen. Het zijn leuke espresso kopjes van glas met een traditioneel ontwerp. Een kopje van 80 ml geschikt voor alle varianten van een espresso.

Alleen het schoteltje ontbreekt. Dit geeft ze echter wel een mooiere en modernere uitstraling.


2. VDN – Dubbelwandig 70 ml zonder oor

Dubbelwandig espressokopje zonder oor

Ook deze VDN glazen espressokopjes worden verkocht per twee, vier of zes. Door het dubbelwandige glas kan je het kopje gerust vastpakken zonder dat je je vingers brand.

De inhoud van de kopjes is 70 ml. De mooie vorm zorgt ervoor dat je het makkelijk en comfortabel vasthoud. Wat meer: de koffie glaasjes zijn handgeblazen!


HK Living espressokopjes

Op zoek naar HKliving espresso kopjes? HK Living is een Nederlands merk dat gebruik maakt van materialen als keramiek en steen. De HK Living kopjes hebben een retro en moderne look tegelijkertijd.

De HK Living espressokopjes zijn kleurrijk en beschikbaar in verschillende varianten. De kopjes zijn geïnspireerd door de jaren 70. Je vind ze met en zonder oor.


1. HKliving 70’s Espressokopjes

HK living espressokopjes

Deze HKLiving espressokopjes worden per 4 verkocht. Elk kopje in de set is weer anders. Verschillende kleuren en verschillende patronen maken deze mooie espressokopjes uniek.

Bovenstaande kopjes zijn voorzien van een oor zodat je je vingers niet verbrand aan de warme koffie. De kopjes worden verkocht zonder schotel. De inhoud van de kopjes is 80 ml.

Bekijk ze nu op Fonq.nl!


2. HKliving 70’s Ristrettokopje

HKLiving espresso kopjes - ristretto

De HKliving ristrettokopjes hebben dezelfde inhoud als een espressokopje, namelijk 80 ml. Ook deze kopjes hebben een uniek jaren 70 ontwerp. Het zijn leuke espresso kopjes met mooie aardse kleuren.

Ook deze worden per vier kopjes verkocht en hebben geen schoteltjes. Ook het oortje is hier weggelaten. Welke HK Living espresso kopjes hebben jouw voorkeur?

Bekijk alle HKliving kopjes op Fonq.nl!


Plaats een reactie