Beste Douwe Egberts cups van 2020

Douwe Egberts cups

Op zoek naar Douwe Egberts cups? De bekende koffiegigant heeft inmiddels een uitgebreid assortiment aan capsules. Heb jij de tv-reclame ook gezien?

We vertellen je op deze pagina precies welke capsules er zijn. Zo kun je een gemakkelijke keuze maken voor de perfecte smaak voor jou.

De DE cups die we op deze pagina laten zien zijn ontwikkeld voor in Nespresso machines.

Ben je op zoek naar Dolce Gusto cups van Douwe Egberts? Bekijk deze hier.


Beste Douwe Egberts capsules

best beoordeelde capsules

Ten eerste worden de Douwe Egberts cups geproduceerd met het oog op duurzame landbouw. Zo hebben boeren een betere toekomst, doordat arbeiders en familie beter worden betaald. Eerlijke prijzen voor ons, eerlijke prijzen voor de boeren. Wel zo Fairtrade!

De volgende capsules zijn het beste beoordeeld door de koffiedrinker. We kijken naar welke capsules het populairste zijn en het beste beoordeeld. Zo maak je altijd een goede keuze!

Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups

Best beoordeeld

De best beoordeelde door de consument is de Lungo original. De normale koffiecups in een pak van 100 of 200. Met een beoordeling van 4,9 / 5 sterren is dit de beste capsule van DE.

 • Smaakintensiteit: 6/12
 • Prijs variant 100: 23,5 cent per cup
 • Prijs variant 200: 20,5 cent per cup

Deze melange bevat een bonen combinatie van Arabica en Robusta. Hierdoor krijg je een lekkere lungo met een fris karakter en een milde afdronk.


Douwe Egberts Lungo Intens koffiecapsules

Best verkocht

De best verkochte cup is de Lungo intens. Een verschil met de eerste, deze cups zijn namelijk wat sterker van smaak. De reviews liegen er ook hier niet om: 4,8 uit de 5 sterren.

 • Smaakintensiteit: 8/12
 • Prijs variant 100: 23,5 cent per cup
 • Prijs variant 200: 20,5 cent per cup

Ook dit is een melange van medium gebrande koffiebonen. De Arabicabonen zijn fruitig en de Robustabonen kun je herkennen aan het kruidige karakter. Al met al zorgt deze cup ook weer voor een complete smaaksensatie!


Alle soorten Douwe Egberts cups

Alle Douwe Egberts cups
Variatiepakket met alle soorten DE cups. 0,30 per cup.

Nu we de best beoordeelde en de best verkochte cups hebben gehad, bekijken we alle soorten Douwe Egberts cups. Hierboven zie je ze al staan.

Hieronder staat een handige tabel voor je klaar met alle soorten koffiecups. Zo zie je gemakkelijk in één oogopslag jouw smaak terug. Natuurlijk vermelden we er ook de bijbehorende prijs bij! Alvast veel plezier met koffiedrinken!

Douwe Egberts cupsPrijs per capsule
1. Lungo Extra Intens23,5 cent
2. Espresso Ristretto23,5 cent
3. Espresso Krachtig20 cent
4. Lungo Decaf24 cent

Douwe Egberts Lungo extra intens

Lungo Extra Intens

Deze melange van Rubusta en Arabicabonen is heerlijk volgens de reviews van deze Lungo Extra Intens. Met een lekkere smaakintensiteit komt deze in de buurt bij een espresso, alleen dan met wat meer volume.

 • Smaakintensiteit: 10/12
 • Prijs variant 100: 23,5 cent per cup

De bonen hebben intense, bittere en pittige tonen. Hierdoor is een volle en krachtige smaak gegarandeerd. Kortom: hele lekkere lungo koffie als je van een beetje pit houd!


Espresso ristretto koffiecups

Espresso Ristretto

Dit is een intense espresso. De verfijnde blend van verschillende Robustabonen in combinatie met de rijke noten van de Arabicaboon maakt deze espresso een krachtige.

 • Smaakintensiteit: 12/12
 • Prijs variant 100: 23,5 cent per cup

Deze espresso variant drink je in een klein espresso kopje van 20 – 30 ml. Een goed product, voor een eerlijke prijs. Zo blijkt ook weer uit de reviews. 4,8 van de 5 sterren!


espresso krachtig

Espresso Krachtig

Deze espresso krachtig van Douwe Egberts is je waarschijnlijk opgevallen door de naam en de prijs. De naam Krachtig insinueert dat deze cups het sterkste zijn. Toch is dat de Ristretto. Deze espresso cups zijn dan wel sterk, maar door de variant gaat hier meer koffie in: 40 ml.

De prijs is nagenoeg hetzelfde. Omdat deze cups in 200 stuks beschikbaar zijn, is de goedkoopste prijs in de tabel vermeld. Per 100 koffiecups betaal je ook hier weer 23,5 cent per cup.

 • Smaakintensiteit: 10/12
 • Prijs variant 100: 23,5 cent per cup
 • Prijs variant 200: 20,5 cent per cup

decafe lungo

Lungo Decaf

De Decafé cups van Douwe Egberts voor Nespresso.Deze cups zijn zonder cafeïne.

Door een goede branding van de verfijnde melange van Arabica- en Robustabonen, kom je tot een lekkere lungo. Met een zoetige tint en zoals Douwe Egberts vermeld: “Elegante afdronk”.

 • Smaakintensiteit: 6/12
 • Prijs variant 100: 23,5 cent per cup

Veelgestelde vragen

Zijn Douwe Egberts cups voor Nespresso?

Ja! Bekijk hier de beste capsules voor Nespresso van DE.

Wat zijn de best beoordeelde cups?

De best beoordeelde cups zijn de Lungo original.

Wat zijn de best verkochte DE capsules?

De best verkochte DE capsule is de Lungo Intens.