Dolce Gusto kopen?
De beste apparaten van 2021

Beste Dolce Gusto apparaat 2020

Op zoek naar een nieuw Dolce Gusto apparaat? Dan ben je op zoek naar een goed apparaat met cups. Er zijn veel verschillende soorten, 11 om precies te zijn. Deze laten we je allemaal zien op deze pagina.

Navigeer snel:

Met de Dolce Gusto machines zet je gemakkelijk een cappuccino of lungo. Let op, dit is geen Nespresso machine. Er zijn een aantal belangrijke verschillen. De afmeting van de cups is anders.

Ook is het concept anders. Want voor koffie met melk gebruikt Dolce Gusto 2 soorten cups. Bij Nespresso gebruik je melk uit de koelkast. Dolce Gusto apparaten zijn een stuk goedkoper.

Er zijn hele kleine apparaten zoals de Genio S en de meest modieuze zoals de Eclipse. Ook zijn er hele goedkope machines zoals de Infinissima.

Alvast veel plezier met koffie drinken uit jouw nieuwe apparaat!


Beste 2021:Genio S+

Automatische stopJa
Waterreservoir0,8 l
Watertemperatuur
Instelbaar
Ja
Koffiesterkte InstelbaarJa
Opwarmtijd40 seconden

Budget keuze: Infinissima

Automatische stopNee
Waterreservoir1,2 l
Watertemperatuur
Instelbaar
Nee
Koffiesterkte InstelbaarNee
Opwarmtijd30 seconden

Best verkocht: Mini Me

Automatische stopJa
Waterreservoir0,8 l
Watertemperatuur
Instelbaar
Nee
Koffiesterkte InstelbaarNee
Opwarmtijd30 seconden


Het beste Dolce Gusto apparaat van 2020 is de Krups Dolce Gusto Genio S Plus. Deze is het beste uit de test en ook het best verkochte apparaat. De meest gunstige prijs, specificaties én beste reviews: dat is de Krups Dolce Gusto Genio S Plus, de beste Dolce Gusto machine.

In de Dolce Gusto test zijn er een aantal beoordelings-punten. We letten op functionaliteit, prijs, specificaties en klantbeoordelingen. Daarnaast testen we zelf ook een aantal machines. Zo weet je zeker dat je de juiste koopt.

Een Dolce Gusto machine is er in veel verschillende vormen. Wil je bijvoorbeeld een Krups Dolce Gusto kopen?

Bekijk dan de beste machines en kies de beste voor jou. Alvast veel plezier met Dolce Gusto koffie drinken!


1. GENIO S PLUS (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


Maak een intense espresso met de Dolce Gusto Genio S Plus. Zet ook een grote kop koffie van 300 ml. Deze koffiemachine schakelt na 1 minuut uit. Er zijn ook 4 temperatuurinstellingen.

Met een druk op de knop stel je de 4 temperatuurstanden eenvoudig in van warm naar koud. Verander ook zelf de intensiteit zodat je kunt kiezen welke smaak het beste bij je past. Dankzij de XL functie zet je kleine espresso’s tot grote koffie van 300 milliliter. Je kopje heeft een nog betere smaak dankzij Espresso Boost technologie.

Het eerste kopje wordt ’s ochtends gezet met een opwarmtijd van slechts 40 seconden. De opvangbak biedt plaats aan 8 capsules.


2. MINI ME (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


Deze Dolce Gusto Mini Me is ideaal voor de kleinere keuken. Door het compacte formaat past deze koffiemachine in elke ruimte.

De maten van deze Mini Me zijn als volgt: 24 cm diep, 16 cm breed en 31 cm hoog. Dit zijn maten die in een camper passen. Ideaal voor op de camping of in een kast.

De Mini Me is energiezuinig. Deze koffiemachine schakelt zichzelf uit na 5 minuten inactiviteit. Goed voor de levensduur van de machine. Deze capsulemachine is ook verkrijgbaar in het zwart.

Er zijn 7 verschillende formaten voor jouw kopje koffie. Je kunt deze machine ook gebruiken om ijskoffie te zetten. Perfect voor in de zomer!3. GENIO S (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


Het verschil met de Genio S en de Dolce Gusto Genio S Plus is de instelbare koffie intensiteit. Deze heb je enkel bij de Plus versie.

De Genio S heeft wel de instelbare watertemperatuur. Je kunt ook een grote kop koffie van 300 ml drinken. Vergelijkbaar met de Nespresso Vertuo.

Met de Genio S kan je kiezen om je koffie met warm of koud water te zetten. Zo maak je gemakkelijk een ijskoffie.

Je kan met dit apparaat tot 15 verschillende koffiespecialiteiten bereiden. Ook kan je ervoor kiezen een XL koffie te zetten van 300 ml.


4. PICCOLO XS (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


De Piccolo XS KP1A08 is een heel erg klein Dolce gusto apparaat. Je zet een kopje koffie naar eigen smaak doordat je de waterhoeveelheid per kopje in kunt stellen. Ook kun je een lekkere ijskoffie of ijsthee zetten met hulp van de koud water functie.

Dit kleine Dolce Gusto apparaat heeft de afmetingen: 27 cm diep, 14 cm breed en 28 cm hoog. Met een gewicht van 2,1 kilo til je ‘m ook gemakkelijk op.

Deze machine heeft geen automatische stop, je moet dus handmatig de bereiding stoppen. Verder heeft het waterreservoir een inhoud van 0,8 liter, wat relatief weinig is.

Deze koffiemachine is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, wit en rood.


5. LUMIO (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


De Dolce Gusto Lumio is een compacte koffiemachine. Met een mooi design staat deze goed in iedere keuken.

De Play & Select-functie zorgt voor een supersnelle bediening. Bepaal van tevoren de grootte van de kop koffie die je wilt zetten. Hier heb je 7 verschillende opties.

De Dolce Gusto Lumio is ook energiezuinig. Deze wordt automatisch uitgeschakeld na een paar minuten inactiviteit. Dit is goed voor de levensduur van het apparaat en je energierekening. 

De Dolce Gusto Lumio is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, wit en rood.6. INFINISSIMA (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


Deze Dolce Gusto Infinissima heeft een prachtig design dat er elegant uitziet. De kopjeshouder kan in 3 verschillende standen worden gezet. Zo heb je altijd de juiste kopmaat en spetter je niet tijdens het zetten van koffie. 

De Infinissima is bovendien energiezuinig en schakelt zichzelf uit na 5 minuten niet-gebruik. 

Dit apparaat warmt binnen 40 seconden op, wat erg snel is. Binnen 2 minuten heb je een lekker kopje koffie. Deze is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, wit en rood.

Ook heeft de Dolce Gusto Infinissima een extra groot waterreservoir van 1,2 liter.


7. ZANUSSI 4-IN-1 (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


Nieuw in de lijst is de Zanussi CKZ39, een 4-in-1 espressomachine. Dit apparaat kan koffie zetten met Nespresso cups, koffiepads, gemalen koffie en uiteraard Dolce Gusto capsules!

De Zanussi is geschikt voor het zetten van een espresso of lungo. Wat ontbreekt is een melkfunctie. Dus als jij elke ochtend wakker wordt met een cappuccino scroll dan maar door.

De koffiemachine schakelt na enkele minuten automatisch uit. De inhoud van het waterreservoir is wat kleiner dan de anderen met 0,6 liter inhoud.


8. ESPERTA (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


De Dolce Gusto Esperta is uniek in het design. Er zijn veel modieuze modellen van deze capsulemachine. Deze onderscheidt zich vanwege het gebogen waterreservoir aan de achterkant.

Daarnaast is het een slim koffiezetapparaat die je kan bedienen met je smartphone.Kies het formaat en de temperatuur, sla voorkeuren op en plan zelfs hoe jouw kopje koffie wordt bereid. Dit alles werkt via bluetooth.

Het indicatielampje gaat oranje branden als het tijd is om de machine te ontkalken. De Esperta heeft een extra grote watertank met een inhoud van 1,4 liter. 

De Esperta is voorzien van een nieuwe, verstelbare lekbak die kan worden verstelt naar 4 verschillende kopmaten. Inclusief de zeer grote koffiemok.

Nescafé Dolce Gusto Esperta KP3105109. DELONGHI COLORS (BEKIJK GOEDKOOPSTE)


De DeLonghi Colors zet koffiespecialiteiten met pads en Dolce Gusto cups. Leuk aan dit apparaat is dat er 3 gekleurde inzetstukken worden meegeleverd. Zo bepaal je zelf de look van je koffiemachine.

Met dit apparaat kan je zowel espresso’s maken als lekkere cappuccino’s of andere melkspecialiteiten. Met de koude functie zet je ook lekkere Cold Brew’s.

Het waterreservoir heeft 1 liter inhoud, waardoor je net wat meer kopjes kan zetten.

Na enkele minuten schakelt de DeLonghi Colors automatisch uit. Zo hoef je hier zelf niet aan te denken.Beste Dolce Gusto apparaat

Het beste Dolce Gusto apparaat van 2021 is de Krups Dolce Gusto Genio S Plus. Deze is het beste uit de test en ook het best verkochte apparaat. De meest gunstige prijs, beste specificaties én beste reviews: dat is de Krups Dolce Gusto Genio S Plus, de beste Dolce Gusto machine.

Dit is niet alleen de beste, het is ook het best verkochte apparaat. Dus door consumenten het meeste gekocht en de beste reviews over geschreven! Hieronder hebben we de productvideo voor je klaarstaan. Zo krijg je een inkijk in deze machine en weet je na het bekijken precies wat deze machine precies kan. Deze machine is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, zilver en rood.

Uit de reviews van zowel Bol als Coolblue is af te lezen dat dit een machine is die het goed doet. Met honderden reviews is de gemiddelde scoren 4,6 van de 5 sterren.

Productvideo

Productvideo beste Dolce Gusto apparaat


Oudere Nescafé Dolce Gusto koffiemachines

Deze apparaten zijn moeilijk te vinden omdat ze uit het oudere assortiment komen. Hieronder staan ​​de beste Dolce Gusto-machines van 2019 en 2020.

We beginnen met nummer 1: goed beoordeeld en weinig teruggekeerd. Bij het beoordelen van de beste Dolce Gusto hebben we rekening gehouden met de prijs-prestatieverhouding, de mogelijkheden en het design. En natuurlijk kijken we ook naar beoordelingen.

Veel plezier met je nieuwe capsulemachine!1. GENIO


De Genio is een capsulemachine waarbij je kunt kiezen uit veel verschillende specialiteiten. Van ijsthee tot caramel macchiato.

Hoeveel water je in jouw kopje koffie wilt is aan jou. Met een druk op de knop is uw koffie klaar.

De Dolce Gusto Genio 2 is energiezuinig. Gebruik je dit Dolce Gusto koffiezetapparaat 5 minuten niet, dan gaat hij vanzelf uit. Dit heeft een positief effect op de levensduur van de machine. Dit koffiezetapparaat is verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en grijs.

Voor jouw kopje koffie heb je keuze uit 7 verschillende formaten. Met een waterreservoir van 0,8 liter is deze wat kleiner dan normaal.

Krups Dolce Gusto Genio 2


2. DROP


De Dolce Gusto Drop is met recht een design koffiemachine. Deze machine is ontworpen als een druppel koffie die in een koffiekopje valt. Dat is goed gelukt, want zo ziet het er ook uit! Verder is het design naadloos, waardoor je minder werk hebt met schoonmaken.

De Drop is een koffiemachine met touchscreen. Door met je vinger over de bovenkant van de machine te glijden stel je gemakkelijk de koffiehoeveelheid in.

Ook deze Drop is energiezuinig en schakelt automatisch uit. Daarnaast is het deel waar je jouw kopje op zet verstelbaar. Hierdoor kun je gebruik maken van zowel grote mokken, als kleine kopjes. De Drop is helaas niet meer verkrijgbaar.

Dolce Gusto Drop


3. PICCOLO


De Dolce Gusto Piccolo KP100B is een klein koffiezetapparaat. Deze machine is erg klein. De Piccolo’s zijn de kleinste Dolce Gusto machines. Ze worden handmatig bediend en je moet dus zelf in de buurt blijven bij het zetten van een kop koffie.

Deze cupmachine heeft geen melkopschuimer en ook geen opvangbakje voor de cups. Na 5 minuten schakelt ook dit apparaat zichzelf uit.

De koffie uitloop van deze machine is verstelbaar. Dat betekend dat je ieder soort kopje onder de uitloop kwijt kunt. Wel zo makkelijk wanneer je een latte zet. De machine is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, rood en grijs.4. MOVENZA


Deze modieuze Nescafé Dolce Gusto Movenza KP6008 is een lust voor het oog. Deze machine is een kunstwerk wanneer gesloten en een koffieapparaat wanneer geopend. Een design dat is geïnspireerd door de moderne kunst.

De Dolce Gusto Movenza is een echt kunstwerk. Hiernaast zie je ‘m geopend en hieronder zie je de machine gesloten. Wanneer je de bovenkant van het apparaat aanraakt, gaat de machine automatisch open.

De koffie stopt automatisch met zetten. Afhankelijk van welke grootte je kiest wordt jouw perfecte bakje koffie bereid. De inhoud van het kopje kan individueel ingesteld worden tot en met XL-formaat. De machine is verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en wit.

Dolce Gusto Movenza


5. De’Longhi EDG 250 B Jovia


De Jovia is een unieke versie van deze machines. Je zal ‘m niet snel tegenkomen bij iemand thuis. Wellicht is de reden hiervan dat deze Jovia vrij moeilijk te bemachtigen is in Nederland. Toch hebben we ‘m voor je gevonden via een partner bij Bol.com.

Dit apparaat is volgens klanten veel stiller dan andere apparaten. Enkel heeft deze machine wel een rood netsnoer, wat tegen kan vallen als je dit niet verwacht. Het waterreservoir is wat aan de kleine kant: 0,8 liter.

Zoals je inmiddels bent gewend van de Dolce Gusto is deze machine ook energiezuinig. Na 5 minuten schakelt deze machine zichzelf automatisch uit. Ook is de houder voor jouw kopje verstelbaar in hoogte en kan de lekbak gewoon in de vaatwasser. Wel zo handig.

Wanneer je op zoek bent naar een via app bedienbare, maar toch modieus apparaat is dit de machine voor jou.

jovia machine


6. ECLIPSE


De De’Longhi Nescafé Dolce Gusto Eclipse is een genot en kunstwerk. Ook als hij niet wordt gebruikt. Deze machine gaat automatisch open na het zetten van een kopje koffie.

Op de foto zie je de Eclipse open staan. Zoals je kunt zien, is het een ronde machine die er helemaal niet uitziet als een koffiezetapparaat!

De Dolce Gusto Eclipse stopt ook automatisch als je een kopje koffie zet. Zorg ervoor dat je van tevoren de maat van je mok bepaalt en de machine doet de rest. 

Wat me opvalt aan deze machine is dat de Eclipse zeer goede recensies heeft gekregen. 32 stuks en 28 daarvan geven 5 sterren. De machine is verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en rood.

Dolce Gusto Eclipse7. OBLO


De Oblo is een modieus apparaat. Deze Dolce Gusto Oblo is niet alleen erg modieus, het is ook een goedkoop Dolce Gusto apparaat. Heerlijke koffie en voor de lage prijs is dit een topklasse koffie apparaat.

Dit apparaat is ook geschikt voor warme en koude dranken. De koffiesterkte pas je aan door minder of meer water toe te voegen en binnen 30 seconden is deze machine opgewarmd. Koffie zetten moet je zelf stoppen, dus blijf dicht bij je kopje koffie.

De Dolce Gusto Oblo is een capsulemachine zonder opvangbak. Je moet de Dolce Gusto-capsules handmatig in de container doen. Verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, wit, rood en titanium.

Krups Dolce Gusto Oblo


8. STELIA


De Stelia van De’Longhi heeft een uniek ontwerp. Deze machine heeft een waterreservoir van 1 liter en een automatisch ontkalkingssysteem. Hiermee heb je dus ook nog een groot gemak bij deze machine.

De bediening is simpel. Door de sensor in deze machine kun je hem met je hand bedienen, zonder een knopje in te hoeven drukken. De machine stopt automatisch na de bereiding van jouw kopje koffie. Hij schakelt na 5 minuten automatisch uit. Wel zo energiezuinig.

De lekbak kun je in hoogte verstellen en is vaatwasmachine bestendig. Door het aluminium thermoblok heeft deze machine geen opwarmtijd en is deze direct klaar voor gebruik. De prijs: die is ook prima. Voor nog geen honderd euro heb je deze modieuze machine in huis.

EDG 636 S Stelia


Nescafé Dolce Gusto Krups

Nescafé Dolce Gusto Krups

Een Nescafé Dolce Gusto apparaat is een moderne koffiemachine. De Nescafé koffiemachine is vergelijkbaar met Nespresso. De machine perst met 16 bar de koffie in het kopje. Het water gaat langs een cup met gemalen en gebrande koffie.

Er zijn veel verschillende soorten machines op de markt en dit wordt telkens maar uitgebreid. Krups is één van de meest bekende en gewilde machines als het gaat om Dolce Gusto apparaten.

Cupmachines maken gebruik van cups. Deze apparaten maken gebruik van de originele Dolce Gusto cups. Helaas wordt een B-merk niet aangeraden in verband met de prestaties van de machines. Op dit moment zijn er zo’n 11 soorten Nescafé Dolce Gusto op de markt, welke je net hierboven hebt gezien.

Hieronder vind je de beste en bekendste Krups Dolce Gusto. Zo heb je een goed idee van welke machines de beste zijn. Weet je nog niet goed waar je op moet letten? Dan is het beste apparaat waarschijnlijk wat voor jou!

Daarom staan hieronder de 3 beste Krups Dolce Gusto. Alvast veel plezier met je nieuwe Krups Dolce Gusto!


Hoe werkt een Dolce Gusto machine?

Een Dolce Gusto machine is makkelijk in het gebruik. Je doet een cup in de houder, vervolgens doe je de houder in de machine. Je gebruikt het display om de hoeveelheid water dat in je kopje moet in te stellen. Na ieder kopje koffie gooi je de cup weg in de afvalbak. Elk Dolce Gusto apparaat heeft een hendel. Daarmee schakel je van koud naar warm water. Zo kun je dus ook een ijskoffie of zelfs ijsthee zetten!

Kenmerken

  • De cups gooi je na iedere beurt weg. Er is geen opvangbak.
  • Er is een hendel, waarmee ijskoffie of ijsthee gezet kan worden.
  • Je kunt de hoeveelheid water instellen per kopje.
  • De bereiding van een kopje koffie gaat met een druk van 16 bar.

Cappuccino zetten

Je gebruikt speciale melkcups om een cappuccino te zetten. De melkcup heeft melkpoeder. Wanneer de melkpoeder in aanraking komt met heet water, verandert het in schuim. Vervolgens doe je koffie bij het melkschuim. Om de koffie te zetten gebruik je een koffiecup. Ook kun je op deze manier een caramel macchiato of latte macchiato maken!


Waterreservoir

Het is verstandig om een apparaat te kopen met een groot waterreservoir wanneer je een grootverbruiker bent. Klinkt logisch, maar welk formaat waterreservoir moet je nu nemen? Daar helpen we je graag bij. Bekijk onderstaande tabel om jouw waterreservoir grootte uit te kiezen! Dit kunnen we ongeveer berekenen, want een lungo is namelijk zo’n 110 milliliter water.

Aantal personenTotaal aantal kopjes per dagWaterreservoir minimaal
240,5 liter
360,7 liter
480,8 liter
5101 liter

Automatische stop en uitschakeling

De Dolce Gusto automatisch uitschakelen functie zit op de meeste Dolce Gusto apparaten. Dit is een ecologische functie die ervoor zorgt dat de koffiemachine uitgaat als hij niet wort gebruikt. Dit gebeurd meestal na 1 of 5 minuten.

Daarbuiten zijn er apparaten waarbij je de koffie zelf stop moet zetten en Dolce Gusto apparaten waarbij dit automatisch gebeurd. De Dolce Gusto’s met automatische stop zijn: Genio S, Lumio, Genio S Plus en Mini Me.

De Dolce Gusto automatische functie is niet aanwezig bij de Piccolo XS en de actuele Infinissima. Let op, want er komt binnenkort een nieuwe Dolce Gusto Infinissima, hier is de Dolce Gusto automatische stop wel aanwezig.


Instelbaar koffievolume

Of je behoefte hebt aan een instelbaar koffievolume is niet perse aan te tonen via een handige tabel. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen voorkeuren. Daarom hebben we hieronder een vragenlijst voor je. Beantwoord je alle vragen met nee? Dan heb je geen instelbaar koffievolume functie nodig. Beantwoord je 1 of meer vragen met ja? Dan is het aan te raden een Krups cupmachine te kopen mét instelbaar koffievolume.

Instelbaar koffievolume
  • Hecht je waarde aan altijd het perfécte bakje koffie?
  • Is het belangrijk voor je dat je een bepaald volume aan koffie drinkt?
  • Ben je alle dagen druk en is er kans op weglopen tijdens het koffiezetten?

Prijs

De prijs van een cupmachine is over het algemeen niet hoog. Je hebt al een Krups apparaat voor slechts € 40,- tot € 50,-. Dat is niet veel! Waarom? De cups van Dolce Gusto zijn wat duurder. Je betaald met originele cups gemiddeld € 0,27 per kopje koffie. Vergeleken met Nespresso (€ 0,15) of een bonenmachine (€ 0,10) is dit aan de hoge prijs.

Vergeleken met een Senseo apparaat (€ 0,12) komt de prijs van de machine in de buurt, maar de koffie van Senseo is goedkoper. Natuurlijk kun je wel zeggen dat Dolce Gusto koffie een stuk lekkerder is.


Gemak

Een andere reden om voor een cupmachine te kiezen is het gemak. Je hebt namelijk haast geen onderhoud aan een Dolce Gusto. Ontkalken is niet nodig. Je hoeft af en toe een doekje over het apparaat heen te halen en dat was het. Verder moet de lekbak natuurlijk een keer leeg, maar dat blijf je houden.

Ten tweede is het super simpel om een latte macchiato of een cappuccino te zetten. Je gebruikt 2 cups voor het zetten van een melkspecialiteit. Zo heb je geen losse melkopschuimer of geïntegreerd melkreservoir nodig. Daarom is gemak een groot voordeel bij de aanschaf van een nieuw Dolce gusto apparaat!


Verschillende soorten Dolce Gusto apparaten

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende Dolce Gusto apparaten. Wanneer er nieuwe modellen verschijnen verdwijnen de oudere. De Dolce Gusto apparaten hebben vaak een uniek en futuristisch design. Dus als je zuinig bent op je Dolce Gusto heb je over een aantal jaar een daadwerkelijk uniek en onverkrijgbare koffiemachine!

En je kan je Nescafé Dolce Gusto gedurende 10 jaar gewoon laten repareren tegen lage kosten. Krups heeft genoeg onderdelen klaarliggen. Dus ook al wordt jouw Nescafé Dolce Gusto apparaat niet meer verkocht, kan hij wel gerepareerd worden.

Weet je nog niet helemaal zeker welke het wordt? We zetten op deze pagina alle verkrijgbare Dolce Gusto’s overzichtelijk op een rij met de belangrijkste specificaties.


Genio S Basic

Met dit apparaat kun je je eigen smaak kiezen. Kies uit de varianten koffie, cappuccino, chocolademelk of latte macchiato. Je bepaalt zelf de grootte van je kop koffie, met keuze uit een XL kop van 300 ml. Ook een kopje thee is mogelijk met de Genio S.

Mini Me

Mini Me

Deze koffiemachine is erg compact. Ideaal voor in een kleine keuken. Je hebt dezelfde koffie keuzes als bij de Genio S. Ook is thee geen probleem voor de Mini Me. Met de play & select functie bepaal je zelf de grootte van je kopje koffie. Eén druk op de knop en je koffie staat klaar!

Lumio

Lumio

Bovenop de Lumio zit een knop. Daarmee bedien je het apparaat. Door aan de knop te draaien bepaal je de grootte van je kop koffie. Voor het koffiezetten haal je de houder uit de machine. Doe de cup weer terug en plaatst de houder terug in de machine.

Infinissima

Infinissima

Dit Infinissima koffiezetapparaat heeft een uniek design. Ideaal voor in een moderne keuken. De eco-modus zorgt ervoor dat de machine na 5 minuten zichzelf uitschakelt. Zo verbuikt deze machine minder stroom. Met een uitgebreid assortiment aan cups zet je het kopje koffie dat bij jouw smaak past.

Genio S Plus

Met de Genio S Plus maak je de koffie helemaal op maat zoals jij of je gasten het lekker vinden. Bepaal de temperatuur van het water en de koffiesterkte. Ook een XL kop koffie is mogelijk. Ook heeft de Genio S Plus een opvangbak voor de gebruikte capsules.

Piccolo XS

Piccolo

Tot slot hebben we nog de Piccolo XS. Dit apparaat is ideaal voor een kleine keuken. Je bepaalt zelf hoeveel water je bij de koffie wil. Ook heeft het de functie van warm of koud water. Hou er rekening mee dat je de machine zelf stop moet zetten als kopje vol is.


Cups en cuphouders

Cups en cuphouders

De cups en cuphouders zijn alom bekend van Dolce Gusto. Hieronder geven we je een korte introductie over deze twee dingen die je toch wel nodig hebt. Vervolgens kun je klikken op de knop om het complete assortiment te bekijken van beiden!


Cups

Deze koffiemachine gebruikt Dolce Gusto cups, zoals je wellicht al had begrepen. Deze cups zijn anders dan de Nespresso cups. Nescafé, de producent van de cups, gebruikt Arabica bonen.

Na verbranding van de bonen wordt de koffie geseald. Vervolgens wordt de koffie met een speciaal aroma zegel in een cup gedaan. Zo heb je altijd de perfecte smaak in ieder bakje koffie.

De Nescafé Dolce Gusto cups zijn ontworpen om altijd het beste resultaat te krijgen. Door een innovatief design regelt de cup de druk die nodig is. Een kunststof schijfje drukt door de onderliggende aluminiumfolie heen. Hierdoor heb je binnen 1 minuut een heerlijke bak koffie!

De Nescafé Dolce Gusto cups zijn ontworpen om altijd het beste resultaat te krijgen. Door een innovatief design regelt de cup de druk die nodig is. Een kunststof schijfje drukt door de onderliggende aluminiumfolie heen. Hierdoor heb je binnen 1 minuut een heerlijke bak koffie!

Er is een ruim assortiment aan Dolce Gusto cups. Met veel verschillende varianten zet je een bakje koffie wat bij jouw past. Daarnaast kun je ook chocolademelk of ijsthee zetten!

Door gebruik te maken van de melkcups kun je ook een chai tea latte, cappuccino of latte macchiato zetten. Allemaal met één druk op de knop! Je koopt Nescafé Dolce Gusto cups in de supermarkt of online.


cuphouders

Cuphouders

Een Dolce Gusto cuphouder kan natuurlijk niet ontbreken bij de aanschaf van een Dolce Gusto apparaat. Met een capsulehouder berg je jouw cups overzichtelijk en eenvoudig op. Er zijn veel verschillende soorten en varianten cuphouders.

Van leuke rekjes, tot luxe laden voor de koffiecupjes. Ook de cuphouders voor een Dolce Gusto zijn innovatief en uniek in allerlei verschillende vormen. Benieuwd?Veelgestelde vragen

Welke verschillende Dolce Gusto apparaten zijn er?

Er zijn veel verschillende Dolce Gusto apparaten. Bekijk hier de beste machines.

Wat gaat een Dolce Gusto kosten?

Een Dolce Gusto koffiemachine kost rond de € 35 tot € 150 euro.

Wat is het beste Dolce Gusto apparaat?

Degene met de meest gunstige prijs, beste specificaties én beste reviews is de beste Dolce Gusto machine.

Wat is het verschil met een Nespresso apparaat?

Het verschil zit hem vooral in de cups en het zetsysteem. Wil je weten wat precies? Lees het hier!