Dolce Gusto aanbieding 2020: alles in één overzicht

Dolce Gusto aanbieding 2020

De Dolce Gusto aanbieding van 2020! Op dit moment is er geen actieve cashback. Wel is er een aanbieding voor deze cupmachine in 2020.

Ontvang nu tot 60 euro koffiekorting bij aankoop van een Krups Dolce Gusto apparaat! Wanneer je een deelnemend model aanschaft binnen de actieperiode krijg je korting op de cups van Dolce Gusto.

Op deze pagina vind je alle informatie over de actuele Dolce Gusto aanbiedingen. We laten je zien bij welke apparaten je een koffie korting krijgt en wat de hoogte van de aanbieding is. Daarnaast geven we je een duidelijk stappenplan over hoe je de koffie aanbieding kunt aanvragen.

Dolce Gusto aanbieding mei 2020

Op dit moment zijn er verschillende aanbiedingen bij verschillende winkels. Zo profiteer je van een goedkoop Dolce Gusto apparaat. Weet jij al welke je wilt? Dan hoef je alleen nog maar tussen de aanbiedingen van 2020 te zoeken naar jouw juiste apparaat. Alvast veel plezier met koffie drinken – goedkoop!

Bol.com

Bij Bol.com zijn er verschillende apparaten in de aanbieding. Het aanbod van de verschillende deals verandert snel. Daarom kunnen we niet garanderen dat de aanbieding nog geldig is wanneer je deze tekst leest. Bekijk het apparaat dus even op de pagina van Bol.com om er zeker van te zijn dat de aanbieding nog geldig is!

Krups Dolce Gusto Lumio KP1308

Lumio KP1308 – 10 euro korting voor Select leden

Deze Lumio KP1308 is op dit moment bij Bol.com in de aanbieding. Je betaalt nu als Bol.com Select-lid 10 euro minder dan de normale klant. Tijdelijk voor 74,99 in plaats van 84,99. Sowieso betaal je nu 23% minder dan de adviesprijs, dus dit is een goede deal!

Met 188 reviews en een beoordeling van 4,5 ster is dit een topklasse Dolce Gusto apparaat. Met 78 5-sterren reviews mag je hieruit opmaken dat wanneer je voor deze cupmachine kiest je een goed apparaat in huis haalt!

piccolo xs

Piccolo XS KP1A08 – 5 euro korting voor Select leden

De Piccolo XS KP1A08 is op dit moment bij Bol.com in de aanbieding. Voor Bol.com Select-leden heb je 5 euro korting. Tijdelijk voor 59,99 in plaats van 64,99. Ook bespaar je voor 19% op de adviesprijs. Dus als Select-lid tijdelijk geen 79,99 maar 59,99!

Met 68 reviews heeft deze een beoordeling van 4 sterren. Het is het kleinste Dolce Gusto apparaat. Met 44 4-sterren reviews is dit een goede koop. Voor een klein aanrecht de perfecte keuze!

Coolblue

Ook bij Coolblue zijn er verschillende Dolce Gusto aanbiedingen. Het aanbod verschilt ook bij Coolblue snel. Daarom garanderen we niet dat de deal nog geldig is op het moment dat je dit leest. Bekijk de machine zeker even op de pagina van Coolblue om zeker te weten dat de aanbieding nog geldig is!

Coolblue Dolce Gusto aanbieding

Infinissima KP173B – 52,6% korting op de adviesprijs

De Dolce Gusto Infinissima KP173B is op dit moment bij Coolblue in de aanbieding voor slechts 49,99! Hiermee bespaar je wel 52,6% korting op de adviesprijs.

Dit is een goed apparaat. Te koop in 4 verschillende kleuren. Een smal formaat. Ook schakelt deze machine zichzelf na 5 minuten uit. Daarnaast stel je zelf de hoeveelheid water in. Zo heeft jouw kopje koffie de smaak die je lekker vind!


Dolce Gusto koffie aanbieding – verlopen

Dolce Gusto koffie aanbieding

Let op: deze koffie aanbieding van de cups van Dolce Gusto is verlopen.

Alle informatie over de huidige Dolce Gusto koffie aanbieding staat hieronder voor je opgesomd. Zo weet je precies tot wanneer de aanbieding geldig is en wanneer de aanbieding afloopt.

 • Duur: 11 november 2019 t/m zondag 12 januari 2020
 • Aanmelden tot uiterlijk: 9 februari 2020
 • Geldig in: Nederland
 • Cashback: tot 60 euro koffiekorting bij aankoop van een deelnemend apparaat

Hoe cashback aanvragen?

Benodigde tijd: 5 minuten.

De Dolce Gusto koffie aanbieding is aan te vragen door onderstaande stappen te volgen:

 1. Ga naar de actiepagina, vraag de Dolce Gusto koffie aanbieding aan

  Je vind de actiepagina op https://www.dolce-gusto.nl/promotie.

 2. Klik op ‘Nu Meedoen’ en kies de winkel van aankoop

  Klik op de rode knop ‘Nu Meedoen’ en selecteer vervolgens de winkel waar je de Dolce Gusto hebt gekocht.

 3. Vul de gegevens in op het online aanmeldformulier

  Vul het modelnummer in klik op doorgaan, vul je persoonlijke gegevens in, klik op doorgaan en upload de factuur.

 4. Ga naar de Dolce Gusto webshop en koop koffie

  Selecteer voor minimaal de waarde van de koffiekorting de gewenste koffie in de
  webshop van Nescafé Dolce Gusto.

 5. Vul de verkregen kortingscode in

  De kortingscode krijg je opgestuurd binnen 1 week na aanmelding.

 6. De korting wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje

  Hier hoef je verder niets meer voor te doen. Geniet van de koffie!


Dolce Gusto aanbieding 2019 – verlopen

Onderstaande apparaten nemen deel aan de Dolce Gusto aanbieding van 2019. Je krijgt afhankelijk van het model dat je koopt korting op koffie. Dit is voor 30 euro of 60 euro. Hieronder staan de apparaten opgedeeld in deze twee categorieën.

30 euro

Deze modellen hebben allemaal een korting op koffie van 30 euro.

Koffie aanbieding Piccolo XS

Piccolo XS

Bij aankoop van de Dolce Gusto Piccolo XS krijg je na registratie 30 euro korting op koffie. Deze aanbieding is van toepassing op alle kleuren van de Piccolo XS.


Dolce Gusto aanbieding Infinissima

Infinissima

Bij aankoop van de Dolce Gusto Infinissima krijg je na registratie 30 euro korting op koffie. Deze aanbieding is van toepassing op alle kleuren van de Infinissima bij Coolblue. Bij Blokker alleen in zwart.


Mini Me

Mini Me

Bij aankoop van de Dolce Gusto Mini Me krijg je na registratie 30 euro korting op koffie. Deze aanbieding is van toepassing op alle kleuren van de Mini Mi bij Coolblue. Bij Bol.com alleen in grijs.


60 euro

Deze modellen hebben allemaal een korting op koffie van 60 euro.

Krups Dolce Gusto Drop aanbieding

Drop

Bij aankoop van de Dolce Gusto Drop krijg je na registratie 60 euro korting op koffie. Deze aanbieding is van toepassing op alle kleuren van de Mini Mi bij Coolblue. Bij Blokker in zilver en wit.


Dolce Gusto Genio 2

Genio 2

Bij aankoop van de Dolce Gusto Genio 2 krijg je na registratie 60 euro korting op koffie. Deze aanbieding is van toepassing op alle kleuren van de Genio 2 bij Coolblue én bij Blokker.


Dolce Gusto Lumio aanbieding

Lumio

Bij aankoop van de Dolce Gusto Lumio krijg je na registratie 60 euro korting op koffie. Deze aanbieding is van toepassing op alle kleuren van de Lumio bij Coolblue én bij Blokker. Bij Bol.com alleen in zwart.

2 gedachten over “Dolce Gusto aanbieding 2020: alles in één overzicht”

 1. heb zaterdag koffie apparaat gekocht bij blokker kan gratis van die cups krijgen maar ik kom er niet uit hoe dit moet ik ben ook niet heel handig met de computer HELP ME.

  Beantwoorden
  • Vervelend dat je er niet helemaal uit komt! Ik raad je aan even te bellen met de aanbieder. Zij kunnen je telefonisch begeleiden bij de aanvraag. In verband met de AVG en privacygevoelige informatie kunnen we hier helaas niet bij helpen. Succes en ik hoop dat je snel de cups hebt!

   Beantwoorden

Plaats een reactie