Disclaimer

Koffiemachine.org maakt gebruik van affiliate links om inkomsten te genereren voor o.a. onderhoud van de website. Wanneer je via een affiliate link een aankoop doet, ontvangt koffiemachine.org een kleine commissie van de leverancier. Hier betaal je zelf niets extra’s voor!

Wij geven altijd eerlijk mening en beoordelingen over producten. Dit doen wij onafhankelijk en niet in samenwerking met leveranciers. Lees meer over hoe wij testen.

Wanneer je gebruik maakt van deze website verklaar je dat je automatisch akkoord gaat met onderstaande bepalingen.

Informatie en tests van Koffiemachine.org
Informatie wordt met grote zorg door ons op de website geplaatst. Heb je een fout ontdekt? Laat het ons weten. De inhoud, functionaliteit en vormgeving van de website kan zonder kennisgeving vooraf gewijzigd worden. Koffiemachine.org kan een foutloos en ononderbroken functioneren van deze website niet garanderen. Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Aansprakelijkheid
Koffiemachine.org aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade die is ontstaan door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Hyperlinks en verwijzingen
Hyperlinks of verwijzingen naar websites van derden worden niet door Koffiemachine.org gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. Koffiemachine.org aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en geeft geen garanties voor de werking en inhoud van die websites.

Cookies
Wij gebruiken cookies op deze website. Meer daarover vind je op de pagina “Privacy“.