Cafetiere Ikea: review, prijzen en soorten

cafetiere ikea

Ikea heeft niet veel cafetières te koop. Op deze pagina vind je de cafetière van Ikea. Er is er maar één, maar wel in twee varianten. Een grote en een kleine.

Ze zien er hetzelfde uit. Daarom laten we hem maar één keer zien. Klik hieronder in de tabel op het formaat dat je wilt kopen. Ga dan direct naar de website van Ikea. Alvast veel plezier met jouw nieuwe Ikea cafetière!

Ikea cafetièrePrijs
UPPHETTA 0,4 liter6,99
UPPHETTA 1 liter11,95
ikea

Volgens klanten is dit een cafetière van topkwaliteit. Zo zeggen reviews dat het perfect is om zelfs thee te maken met verschillende smaken of kruiden, zonder stukjes.

Ook kun je met deze cafetière ijskoffie maken. Lekker voor in de warme, zomerse dagen als je even geen trek hebt in zo’n warm bakje koffie.

Daarnaast zeggen sommige klanten dat het een ideaal koffiezetapparaat voor op de camping is. Helaas zit er geen maatvoering op de cafetière. Hierdoor kun je niet precies afmeten wat de maat is dat je nodig hebt.

geen maataanduiding

Er is wel al feedback doorgegeven aan Ikea. Dit wordt hopelijk snel opgepakt… wie weet zien we dan de maatvoering terug!

Cafetière van Ikea: review

De cafetière is een mooi apparaat. Hij is degelijk en ziet er prima uit. Daarnaast is de prijs een goed pluspunt. Hierdoor kunnen we deze cafetière van Ikea beoordelen met 4,5 ster van de 5.

Waarom geen 5 sterren review?

Er zit geen maataanduiding op de cafetière. Dit had een Ikea product-ontwikkelaar toch wel kunnen zien en bedenken dat het voor ons handig had geweest. Zeker omdat er ook ijskoffie of bijvoorbeeld thee in gemaakt kan worden.

Daarnaast is het schenken van de koffie een beetje lastig, maar hier wen je snel aan.

Tenslotte had het handig geweest als ze de glazen los verkochten… Zeker wanneer je hier en daar een glas omstoot!

Veelgestelde vragen over de Ikea cafetière

Welke formaten van de Ikea cafetière zijn er?

Er zijn verschillende formaten beschikbaar. Zo kun je zowel voor de grote familie als kleine familie een apparaat kopen. Ze zijn beschikbaar in 0,4 liter en in 1 liter.

Hoe duur is de cafetière?

De prijs is op dit moment tweeledig: 6,99 voor de kleine en 11,95 voor de grote van 1 liter.

Waar vind je de review van de Ikea cafetière?

Wij hebben de reviews van de Ikea samengevat en daarnaast gelet op de specificaties, klantbeoordelingen en prijs bij het beoordelen van onze review.