SENSEO® Switch

De SENSEO® Switch is een veelzijdig koffiezetapparaat dat de voordelen van zowel SENSEO® pads als gemalen koffie combineert. Met de innovatieve “DualBrew”-technologie kun je eenvoudig schakelen tussen het zetten van een enkele kop SENSEO® koffie of een hele kan filterkoffie.

SENSEO Switch vs. Andere modellen

De SENSEO Switch onderscheidt zich door zijn unieke DualBrew-technologie, waarmee je kunt kiezen tussen SENSEO pads en gemalen koffie. Hiermee kun je zowel een enkele kop SENSEO als een hele kan filterkoffie zetten. Andere modellen bieden alleen SENSEO pads. De Switch heeft een 1 liter waterreservoir en kan 7 koppen filterkoffie zetten. Andere modellen hebben een reservoir van 0,7 tot 1,2 liter en zetten alleen enkele koppen SENSEO. Verder is de Switch duurzaam gemaakt van meer dan 90% gerecycled materiaal en heeft hij een ontkalkingsindicator. Sommige andere modellen hebben een schoonmaakindicator en geheugenfunctie voor recepten.

SENSEO® Original

Senseo Switch vs Senseo Original

In tegenstelling tot de Senseo Original kan de Switch zowel SENSEO pads als gemalen koffie zetten. Hiermee kun je kiezen tussen een enkele kop SENSEO koffie of een hele kan filterkoffie. De Original heeft een waterreservoir van 0,7 liter en kan alleen enkele koppen zetten.

SENSEO® Original Plus

Senseo Switch vs Senseo Original Plus

De Senseo Original Plus verschilt van de Original alleen in de instelbare koffiesterkte (Intensity Select), wat de Switch ook heeft. Verder zijn de verschillen gelijk aan de Original.

SENSEO® Select

Senseo Switch vs Senseo Select

De Senseo Select heeft een schoonmaakindicator, terwijl de Switch een ontkalkingsindicator heeft. De Select slaat ook koffierecept op in het geheugen, iets wat de Switch niet kan. Voor het overige zijn de verschillen gelijk aan de Original Plus.

SENSEO® Maestro

Senseo Switch vs Senseo Maestro

De Senseo Maestro heeft een groter 1,2 liter waterreservoir, in vergelijking met de 1 liter van de Switch. De Maestro heeft ook een geheugenfunctie voor koffierecept, wat de Switch mist. Daarnaast is de Maestro gemaakt van 80% gerecycled materiaal, terwijl dit bij de Switch meer dan 90% is.

SENSEO Switch kleuren

SENSEO Switch kleuren

Wat de Switch ook aantrekkelijk maakt, is dat hij verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren. Kies je voor de klassieke en neutrale kleur wit, met typenummer HD6592/00? Of ga je voor de stijlvolle en elegante zwarte variant, met typenummer HD6592/60? Voor een vrolijke en opvallende touch in je keuken is de rode Switch, met typenummer HD6592/80, de juiste keuze.

Waarom de SENSEO Switch kopen?

De DualBrew-technologie zorgt ervoor dat elke kop SENSEO® koffie en elke kan filterkoffie perfect wordt gezet met de juiste hoeveelheid druk en water.

De SENSEO® koffieboost-technologie levert heet water gelijkmatig door 45 aromagaatjes voor een heerlijke smaak.

Met de SENSEO® crema Plus-technologie heb je telkens een fluweelzacht en fijn crèmelaagje op de koffie.

Met de SENSEO Switch kun je eenvoudig kiezen tussen een kopje voor jezelf of een hele kan om te delen.

De roestvrijstalen thermische kan zet maximaal 7 koppen authentieke filterkoffie in één keer, ideaal voor ontbijt of gezellige momenten.

Dankzij de Switch-functie kun je ook kiezen tussen een heerlijk milde of sterke kop SENSEO® koffie.

De SENSEO Switch is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, met een verwijderbare filterhouder, lekbak en waterreservoir.

Het apparaat heeft een ontkalkingsindicator en is gemaakt van meer dan 90% gerecycled materiaal.

Met een energieverbruik van 1450W tijdens het koffiezetten en een snoerlengte van 0,8m is de Switch zowel krachtig als praktisch.

Of je nu geniet van een enkele kop SENSEO® of een hele kan filterkoffie, de SENSEO Switch biedt de perfecte balans tussen flexibiliteit, gebruiksgemak en heerlijke koffie. Ontdek het gemak van dit veelzijdige koffiezetapparaat.

SENSEO Switch specificaties

Bekijk hieronder de algemene specificaties van de Senseo Switch.

Koffiezetten

 • Koffiezettijd voor één kopje: 30 seconden
 • Koffiezettijd voor een volle kan: 8,5 minuten
 • Pompdruk: 1 bar

Capaciteit

 • Waterreservoir: 1 liter (7 koppen)
 • Max. kophoogte: 130 mm

Elektrisch

 • Snoerlengte: 0,8 m
 • Frequentie: 50 Hz
 • Vermogen tijdens koffiezetten: 1450 W

Duurzaamheid

 • Behuizing: > 90% gerecycled materiaal
 • Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier

Afmetingen en Gewicht

 • Afmetingen verpakking (bxdxh): 466 x 242 x 322 mm
 • Afmetingen product (bxdxh): 150 x 400 x 270 mm
 • Gewicht incl. verpakking: 2,4 kg
 • Productgewicht: 1,75 kg

Service

 • 2 jaar garantie

Enig resultaat