Home / Blog / Acties / Tijdelijk: Blokker Express bezorging voor kerst!

Tijdelijk: Blokker Express bezorging voor kerst!

Blokker Express: bezorging voor kerst!?

Nieuw! Blokker heeft tijdelijk een initiatief: Blokker Express. Nu kun je jouw pakketje nog voor kerst laten bezorgen door een winkel bij jou uit de buurt. Zo winkel je alsnog jouw cadeautjes of koffiemachine bij elkaar. Lees hier alles over deze actie en wat je nog meer kunt doen.

Ben je van plan om nog jouw laatste kerstaankopen te doen? Dan is de levering misschien iets waar je over struikelt. Want bij verschillende webwinkels is het al te laat om jouw pakketje op tijd binnen te krijgen.

Blokker komt met eigen koeriersdienst ‘Blokker Express’. Hierbij wordt het winkelpersoneel ingezet om te gaan fietsen. Zo regelen ze dat je jouw aankoop nog wel op tijd in huis hebt.

Bezorgen met Blokker Express: dit is hoe het werkt

Blokker brengt aan huis: Bezorgen met Blokker Express

In deze tijd van het jaar heeft postbedrijf PostNL last van piekdrukte. In verband met het coronavirus was deze topdrukte al hoger dan normaal. Doordat de winkels nu sluiten is online bestellen de enige optie. Het resultaat? PostNL verwerkt nu 1,5 miljoen pakketten per dag.

Een medewerker brengt jouw pakketje binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis.

Blokker.nl

Door deze snelle levering kun je jouw pakketje donderdag nog in huis hebben als je vandaag voor 23.59 uur besteld. Meer lezen over BlokkerExpress.

Kun jij hiervan gebruik maken?

Niet altijd. Want Blokker Express levert direct uit de winkel. Woon je ver uit de buurt? Dan kan het zijn dat je niet binnen het levergebied valt.

Levergebied

Het levergebied van Blokker Express is 5 km rondom elke Blokker-winkel in een grote plaats en 10 km rondom elke Blokkerwinkel in een kleine plaats.

Wat gebeurt er als je niet bij een Blokker-winkel in de buurt woont? De levering wordt verzorgd via PostNL – dan is het niet meer zeker of jouw pakket op tijd aankomt. Controleer dit vooraf goed. Bekijk alle Blokker winkels.

Bezorgkosten

Er zitten bezorgkosten aan vast. Dit kost 5,95 per levering. Heb je een bestelbedrag van boven de 40 euro? Dan krijg je de bezorgkosten gratis.

Levering via Blokker Express kan vanaf een bestelbedrag van 15 euro.

Bezorgtijden tijdens feestdagen

Op feestdagen bezorgt Blokker Express niet. De volgende feestdagen zijn bekend dat er niet wordt geleverd:

  1. Kerstavond en oudejaarsavond na 17.00
  2. Op eerste en tweede kerstdag
  3. Op Nieuwjaarsdag
  4. En op zondagen

Wat gebeurt er als je niet thuis bent?

Eerst wordt er gekeken naar de buren. Zijn deze wel thuis? Dan laat Blokker het pakketje daar voor je achter. Natuurlijk krijg je netjes een briefje in de bus.

Buren ook niet thuis? Dan vind je een briefje met het telefoonnummer van de Blokker in jouw buurt. Zo kun je zelf een nieuwe bezorgafspraak maken – en ‘m alsnog voor kerst binnen krijgen.

Wat als er iets niet in de winkel op voorraad is?

Dan vertelt de website van Blokker.nl ons dat je een gedeelte levering ontvangt met de al wel voorradige artikelen. De rest komt dan later – maar wel binnen 3 werkdagen.

Bezorging voor kerst bij andere webshops

Ook bij andere webshops heb je nog grote kans op bezorging voor kerst. Hieronder sommen we een rijtje webwinkels op waar je nog voor kerst een aankoop kunt doen.

Bol.com

Bij Bol.com kun je prima bestellen als je nét iets extra’s wilt betalen. Want met Select-avondlevering kun je jouw pakket vanavond nog in huis hebben. Dan bestel je van maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur en krijg je ‘m die avond nog. Bekijk alle opties van Bol.com.

Coolblue.nl

Coolblue staat misschien wel bekend om de snelle levering via de eigen bezorgservice Coolblue Bezorgt. Wanneer je nu besteld weet je zeker dat je jouw witgoed nog voor kerst op orde hebt.

Ook met Coolblue Fietst in grotere steden is het bedrijf in staat om nog te leveren voor kerst. Bekijk goed jouw postcode bij levering zodat je zeker weet met welke partner jouw pakketje word bezorgt. Bekijk alle opties van Coolblue.

Weet jij nog andere webshops? Laat het weten in de reacties, dan voeg ik ze toe aan de lijst. Zo heb je alsnog jouw koffiezetapparaat op tijd in huis. Fijne feestdagen alvast!

Plaats een reactie