Black Friday Senseo 2021

Van plan om met Black Friday 2021 een Senseo te kopen? Een nieuw Senseo apparaat is met Black Friday een slimme keuze. Er zijn op verschillende aanbiedingen van Senseo waarvan je kunt profiteren. Bekijk ze allemaal hier!

Vorig jaar had Senseo tijdens Black Friday erg interessante aanbiedingen. Dit jaar zijn er nieuwe en betere deals te vinden.

Welke precies? Bekijk ze hier onder elkaar. Zo weet je precies op welk Senseo apparaat je kunt besparen met Black Friday.

Alvast heel veel plezier met lekkere koffie drinken uit jouw nieuwe machine!

Black Friday Senseo 2021

Black Friday Senseo 2021: alle aanbiedingen

De beste Black Friday Senseo aanbieding 2021 is de Philips Senseo Eco-model met 20 euro (-43%) korting. Hiermee bespaar je het meeste op een Senseo aparaat. Bekijk hieronder alle Black Friday Senseo apparaat aanbiedingen.

Amazon.nl
QUADRANTE

Senseo Quadrante Black Friday
  • Normale prijs: € 99,95
  • Black Friday: € 64,99


Black Friday Senseo aanbiedingen 2019

Senseo apparaat kopen op Black Friday? Dan zit je hier goed! Hieronder staat de Senseo Black Friday aanbiedingen van 2019. Onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en Blokker.

Senseo aanbiedingNormale prijsBlack Friday prijs
1. Philips Senseo Viva Café HD6561/60 met melkopschuimer€ 79,99€ 49,00
2. Philips Senseo Viva Café HD6563/60€ 69,99€ 44,99

Black Friday Senseo aanbieding melkopschuimer

1. Philips Senseo Viva Café HD6561/60 met melkopschuimer

Je krijgt een gratis melkopschuimer bij aankoop van een Philips Senseo Viva Café HD6561/60. Niet alleen is er een gratis melkopschuimer, de prijs is ook met 20% verlaagd!

Normale prijs: € 79,99

Black Friday prijs: € 49,-

De melkopschuimer kun je aanvragen op de website van Senseo na aankoop. We leggen hieronder uit wat je moet doen om de gratis melkopschuimer aan te vragen.


Black Friday Philips Senseo Viva Café HD6563/60

2. Philips Senseo Viva Café HD6563/60

Nu met GRATIS koffiereceptenboek, 2x mokken én 36x koffiepads! Het unieke aan de Senseo Viva Café is de koffieboosttechnologie, die alle 50 koffiebonen in een pad tegelijk verwerkt voor een vollere en rijkere smaak. Daarnaast maak je onmiddellijk na het aanzetten van het apparaat heerlijke Senseo koffie. Dat scheelt weer tijd! En met het heerlijke crèmelaagje is Senseo nog nooit zo lekker geweest!

Normale prijs: € 69,99

Black Friday prijs: € 44,99

  • Automatische uitschakeling na 30 minuten voor energiebesparing en veiligheid
  • Mogelijkheid om 1 of 2 kopjes tegelijk te zetten
  • Met ontkalkingsindicator, zodat je weet wanneer je de Senseo moet ontkalken

Senseo apparaat

Over Senseo

Senseo machines zijn erg bekend in heel Nederland. Naar verwachting gaat Senseo groots uitpakken tijdens Black Friday 2021. Op deze pagina vind je alle Senseo aanbiedingen terug vanaf 28 november. Wil je meer weten over Black Friday? Bekijk dan via de knop hieronder alle koffiemachines die meedoen!

Deals van 2020

Het is niet helemaal duidelijk welke deals Senseo vorig jaar had. Daarom kunnen we voor nu nog geen goede verwachting scheppen over het kortingspercentage waar Senseo mee gaat komen.

Ben je benieuwd naar de deals van 2021? Houd je dan op de hoogte! Klik op melding toestaan in de linkerbovenhoek en krijg een update toegestuurd op je apparaat wanneer de aanbiedingen live zijn.

10 best verkochte machines

Voor alsnog kun je geen keuze maken tussen Black Friday deals voor Senseo apparaten. Wil je wel alvast kijken naar wat voor soort Senseo apparaat je wilt gaan kopen? Bekijk dan onze keuzehulp of de 10 beste Senseo apparaten.

Veelgestelde Vragen

Zijn er Black Friday Senseo aanbiedingen?

Ja! Bekijk op deze pagina alle aanbiedingen van 2021.

Zijn de aanbiedingen overal hetzelfde?

Nee, niet alle aanbiedingen zijn overal hetzelfde. Kijk dus goed tussen verschillende aanbieders. Hier vind je een compleet overzicht van de verschillende aanbiedingen van dit jaar.