SAMENWERKEN
MET KOFFIEMACHINE.ORG

Interesse in een samenwerking? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor o.a. koffiebranderijen, koffiemerken en -fabrikanten.


VOOR WIE?

Profiteer van ons maandelijks bereik: 100.000 bezoekers, geïnteresseerd in koffie en machines. Door te adverteren krijgt jouw merk, winkel of product zichtbaarheid op Koffiemachine.org.

KOFFIEBRANDERIJEN

Heb jij een koffiebranderij en zoek je goede promotie voor jouw koffie? Op Koffiemachine.org review ik koffiebonen van alle soorten en merken. Kom ik binnenkort bij jou langs?

Een review met echte foto’s van de koffiebranderij, een video met jouw verhaal in de hoofdrol (optioneel) en de koffiebonen zelf getest.

Koffiemachine.org mocht o.a. voor Dallmayr en HEMA de koffiebonen testen en we zijn bijvoorbeeld bij koffiebranderij The Barn op bezoek geweest.

Lijkt dit je ook wat? Vul hier je gegevens in en ik neem snel contact met je op!

KOFFIEMACHINES

Koffiemachine fabrikanten kunnen bij koffiemachine.org terecht voor reviews en tests van koffiemachines en accessoires. De tests die Koffiemachine.org uitvoert zijn onafhankelijk. Bij een advertentie, advertorial of review blijft de mening eerlijk en oprecht. Dit is waar Koffiemachine.org voor staat.

Voorbeelden van samenwerkingen zijn de Miele CM 5310 en Delonghi Primadonna Soul koffiemachine, Sage Barista Express en Solis Barista Gran Gusto pistonmachines, Nespresso Vertuo en Dolce Gusto Infinissima cupmachines.

Meer informatie? Vul hier het contactformulier in en we komen snel bij je terug met de mogelijkheden!

OVERIGE / PUBLISHERS

Ben jij fanatiek blogger, koffieliefhebber of heb je een ander koffie-gerelateerd bedrijf?

Samenwerken met Koffiemachine.org is mogelijk door een advertorial te plaatsen, een link in bestaande content aan te vragen: of misschien heb je zelf een goed idee!

Vul hier het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.


MEDIAKIT KOFFIEMACHINE.ORG
Bekijk hier onze statistieken